GRATTIS PAPI

Idag fyller pappa år. GRATTIS TILL DIG

Skön reklam - Klicka på bilden


GRATTIS ANNA

Nu är klockan närmare halv 1 och jag börjar faktiskt bli lite trött. Ovanligt vid den här tiden, men man ska väl ha sådana dagar också. Igår var jag hos Anna för hon fyllde 18 små år. Det var kul att träffa folk jag inte sett eller pratat med på länge. Grattis till henne!



Dagen idag har varit halvt jävla småseg måste jag säga. Har inte orkat göra någonting förutom att slappa och läsa lite i körkortsboken. Förutom det har jag ätit tårta och dammsugit. Tårta åt vi för att det är farsdag. Grattis på farsdag, gubbe! Nu ska jag snart sova, så godnatt!

Projektarbete

Hade nyss utvecklingsstört samtal med min lärare. Det gick..
Nu sitter jag och lyssnar på ZZ Top för första gången på 3 år tyyyyyyyyp.
Senare ikväll vet jag inte vad som händer. Får la se de va.



Flickan som lekte med elden

Jag var nyss på bio och såg den tråkigaste filmen på länge. Varför kan inte svenska filmer ha lite bakgrundsmusik som gör det lite mer spännande? Nej tack till svenska skådisar och svenska regissörer.

Nu blir det nog till att kolla på American Psycho 2. Ettan är superbra så hoppas tvåan blir rätt bra.

Where is the love

Jag måste bara säga: Jag saknar Isabelle och Tobias som ett AS. Fruktansvärt tråkigt att komma hem på helgerna nu mer. Visst kan det väl vara skönt att träffa mamma, få lagad mat, tvätta kläderna och allt annat lyxigt som jag inte har i stan. Men det är ändå inte speciellt ROLIGT att komma hem. Enbart skönt. Nu jävlar får ni skynda er hem från paradiset, Issa å Tobbe! Vill ni veta vad dom är ute på för äventyr kan ni läsa Isabelles blogg: http://ground.blogg.se

RSS 2.0