FRukosT

Salami och briemacka påväg ner i magen! mums Vad har den här killen för fel? Hehe

hmm


Ganska jävla nördig, men rätt skön ändå!
Också jävligt nördig, men skön! Även denna är jävligt nördig, men skön! :D

HAHAHHAHHAHA

HAHAHHAHAHAHAHAAHHA jag dör. Jag kollar på friidrott på TVn, å fan det finns ju personer det är mer synd om än mig insåg jag precis. Det var nämligen en snubbe som hette Tyson Gay. Hehehe underbart!

Macka god

Köpte en macka på det där nya stället där Subway låg förut. Köpte en Chévremacka med avokado, soltorkade tomater, nötmix å fikonmarmelad! riktigt god var den. Kostade 55 riksdaler.

Trisst väder, igen

Nu åker jag ner på stan. Ska kolla en klänning åt kikki å sen åka saaaben. Moms!
Daryl Hall & John Oates – Rich Girl

Jag längtar!

Verkar ju bli riktigt fet. Älskar dessutom DiCaprios filmer.

Gomorrrn

Jag vaknade nyss och äter lite fruuull. Sen ska jag ut med pappa å testköra den nya Saab 9.5, så jäävla snygg! Jävla oxget till bil. Kommer bli auzuum.

Godnatt folket

Matisyahu – One Day - New Album Version

Junior Kelly – Tough Life

Macka B – Revelation Time

Matisyahu – Jerusalem

whoever he is

cause when i and i ah trodd
is like moses with d rodd
with one strong backing it's the mighty father god
he's d only second party that sizzla have
fi guide me tru d darkness
where d heathen dodge
there wasn't any doubt
but d voice was made to shout
behold jah jah youth
ah onplete d route

Far far away

Jag är trött på Östersund. Jag är trött på Åre. Jag är trött på dig och jag är trött på dig. Jag är trött på er också. JAag är trött på det! Nu fan vill jag härifrån!

5050 Porter & Starobrno

Åååh fysatan vad gott det blev. Detta är min nya favoritdricka tror jag. Mums. Måste vara riktigt nerkylt!

Not to be forgotten!




My friend is a pro

Fyfan säger jag bara. Fyfan. Jävla dag alltså. Kommer till jobbet utan arbetsskorna, alldeles för sent (jag vill inte börja så sent, kommer ju fan aldrig hem då) så börjar kvällen med att jag blir inlåst i konditoriet av nå jävla fitthuvve som låser och larmar när hon slutar (även fast hon vet att jag är kvar å städar). Ovetandes om larmet som jag är så tar jag mitt supersmidiga atlet-hopp likt en grekisk gud, upp för trappan och högt som fan börjar larmet tjuta. Jag håller på att skita på mig (inte bara av rädsla utan även av dålig mage, antagligen pga av för mycket koffein, hehe). Sedan ska jag ringa chefen å berätta vad som hänt, men då kommer jag på att jag  har exakt 0,00 Kr på min mobil. skickar sms till kikki å försöker få henne att ringa chefen, men hon svara såklart inte. Efter ett tag får hon tag på chefen som ringer mig å säger att hon ringt å stängt av larmet. "Men vafan är det då som ringer, dumma jävla kärring?" tänkte jag då. Så jag sa med min silkeslena röst till henne att det fortfarande ringde och att jag fortfarande inte hade nycklar på mig så jag kunde komma ut å larma av. Men efter, vad som kändes som en evighet, så kom hon å låste upp å larmade av. Sedan tappar jag bort min keps, spraymålar toan pga min dåliga mage och spiller ut skurvatten över hela golvet. Detta är ändå bara en del av all skit som hänt idag. Bland annat så köpte jag som sagt linsvätska igår när det var linser jag skulle köpa (hur fan tänkte jag då?) och när jag var dit idag för att byta hade dom tagit slut. Så inga nya linser för mig inte. Nu ska jag koppla av med Half & Half, Estrella Rings och en film! Får hoppas på lite MacGyver senare inatt också.


Och nu över till annat!
Ni kanske minns att jag å några polare rånade en bank för ett tag sedan och stal lite stålar? Nu har iaf övervakningsfilmen släppts! Take a look



Well, now THAT'S what I call a ghetto booty!

(Klicka för större bild)

Skön, lite udda.


Tempest Storm

Född 1928, började strippa 1950. Okej, so far so good. Meeeen, she's still doin' it!

"I don't just get up there and rip my clothes off," she says.

Indeed, the 80-year-old burlesque queen takes her clothes off very slowly.

Her act is a time capsule. She knows nothing of poles. She would never put her derriere in some man's face. Her prop of choice is a boa, perhaps the occasional divan.

It takes four numbers, she says adamantly, four numbers to get it all off. To do it classy."

Whatta fuck??! WHATTA FUCK??!!! Hur i helvete kan man vilja se en typ 800 år gammal fossil strippa av sig kläderna?? Something's wrong with this world...
För er som redan är blinda eller inte har något emot att bli det så kan ni kolla på bilderna här:

Anti-terrorist bullets

Nu behöver vi inte längre vara rädda! Det finns äntligen ammunition mot terrorister. Tydligen är inte terrorister vanliga människor? Fast det har man väl alltid fattat. Vilken normal jävla människa skulle gå omkring i sånna där fula jävla klänningar dom har och spränga sig själv i småbitar? Jag skulle iaf spränga mig själv med lite värdighet! En paraplydrink i handen och ett par stekiga speedos. Där snackar vi stil!

Some people are just too retarded...

Bra låt iaf och här är en skön remix:
Architecture In Helsinki – Heart It Races - Spruce Lee Remix

Dubstep of the day


Vaknade för ett tag sedan, frulle nu.

Idag ska jag nog försöka pallra mig iväg till stan i hyffsad tid så jag hinner göra nått av dagen. Först ska jag till arbetsförmedlingen, sen byta ut linsvätskan jag råkade köpa mot ett par linser. Sedan ska jag försöka träffa någon glad person.

With our heads in the clouds

Må fan ta å bli trött nu. Lägger mig i sängen å ser hur det går. Signar ut. hej!

Idioto!

I don't hate the players I just hate the game

I'm starting to run out of Budweiser


I am so fucking smart I make smart people think they are fucking retarded. true story

Nas & Damian "Jr. Gong" Marley – Strong Will Continue
Daryl Hall & John Oates – Rich Girl
Sizzla – No White God

Rökt makrill och potatissallad

Sitter och chillar laxen i Torvalla med en kall Carnegie Porter. Ska ta å muncha lite nu sen kolla på The Boondock Saints 2. Blir TMYRG!

Kuuung!


Haha hehe

Hittade den här gamla godingen. Den hade jag glömt bort. Fan vad skön den är :P

yippikajejmaddafakka

fångade årets första öring idag. göttans.

Befinner mig just nu Latitud: 63,3866 Longitud: 13,1529 (ungefär)

Inhandlat ett par schtekiga shårrtz, ett par schtekiga brillz och en schtekig tröjz. fan så schtek jag är! Jobbet på wedan fungerar bra och det är hyfsat kul. iaf bageri-delen. Kul att Matilda jobbar där så det är åtminstone en person jag känner! Förutom kikki då såklart. Ikväll var det tänkt fiske med blev lite sent så skippades. <><
Nu ska jag väl sova istället. Mitt humör som var bra lyckades någon förstöra så nu blir det sova. sleepyhead

Inhale. Exhale

I'm tired of this bullsh*t

stand by me

Nu jävlar är jag trött. Blir väl inge fiske imorgon heller, tyvärr :/ Jävla skit. Jag som vill fiska!! Men istället ska jag jobba. Aja, får ju pengar iaf. Men vad är pengar gentemot ett roligt liv? Hehe.
Men nu är det middag! heh dåh

RSS 2.0