Like a rollercoaster

Imorgon släpps bomben. MOUHHAHAHA. i  ditt ansikte. Som en stor...brun klump. som om någonting STORT, håller på att födas

Hjärndött

Jag och seery steker. Vi har brillorna. Vi har frisyren, den är inbakad. Dojjorna. ah, steker liksom. Vi steker hårt. vi sitter nu i vår schööna stadsdel och smuttar på lite oschtron och champagne. Mums.
duttiruttiduuuh
Nu har jag den bästa fest-spellista out there. It's science.

ron är fin?

Nu ske ma heim. SNAFU i mitt huvud. Måste hem å chilla med en blunt. chilllllzzz. kiddin

Ishish

Helloish my bloggish readish.
Jagish har nuish snakkish med Örjish om vårt projektish arbeitish. Lätish väl inte så braish. Menish, wattafackish. Vi kommer få fhett bra gradeish. This is so ish. Haregöttish!

SNAFU

Just nu är det SNAFU up in here!
Inget nytt alltså.

Snart Valborg. GRILLNING! PARTY!

Jag sitter för tillfället och söker inspiration till fredag. Awesome? jajjamen!
Gubbarna ser ut att ha snäppet mer erfarenhet än mig, men kan funka!
Ron älskar mig

Jag har samhälle. Vill jag jobba? Nej, det vill jag inte. Vill seery jobba? Nej det vill han inte. Jobbar vi? Självklart! (men inte med det vi ska, robot unicorn, here we come!)
Kikki vill ha strips. Kommer hon få det? NEJ. nanannanana! hihi. rätt åt dig. poss
Peace out fettish

we're gonna get it on tonight

now this shit is ill. Jag is on my väg to sowa. kikso is facebooking igen, as vanligt. Men now my huvud is starting to värking sow I måste sleepa. God night!
Cam'ron – Hey Ma - Album Version (Edited)

gulp

I'm worried

addicting? yes'sir

http://games.adultswim.com/robot-unicorn-attack-twitchy-online-game.html
Det där gör mig glad, gay!

spotify ultimate. Nya spotify är min gud.

blöö blöö blaa blaa. Sitter på stöd med religion. Skriver om RastafarI. Jag är sugen på nått, vem vet vad?! Tänker inte berätta. Du är så ful så jag vill slå dig. med en pinne. i huvudet.
Någon är sur på mig igen (surprise) och jag tänker hoppa, ner från eiffeltornet.
Fullt ös stört, snäppet värre än medvetslös snart antar jag.
Ska gå på bal med Sara Nordin. Det blir nog skoj. hoppas jag. Men dyrt. Var ska jag få pengar ifrån? Ojoj ack ack. Kvack?
Känner att det här börjar bli meningslöst. Ha en bra timme så hörs vi sen. Imorn. Om ett år. Aldrig. Kanske. Vet du? Vet jag? Jag måste plugga.
Fet sne understruken? rakt igenom


gå och dränk dig vill jag säga. Tänker inte säga det

Gå och dränk dig
Sådär, nu sa jag det. Haretare.inte.



me want go home

Vilken jävla dålig dag. På nått sätt är den så jävla dålig. Inget bra humör, men ändå inte sur. Jag orkar inget. Vaknade upp å undrade "vad fan känner jag?"
Jag vet inte om jag ska på balen med Sara eller inte. Jag vill, men vet inte. Hmm... JAg funderar.
Nu är det dags för robotttttic uniCorrnnn. Tröttnat för stunden på icy tower.
Peeeeeeccccc

Ring, slå en pling

Skulle få svar från studentflaket idag. Men han ringde inte. Jävla skit.

Get it right get it tight

Fan.
Ska jag eller ska jag inte? Varför är det såhär?
Har idag inhandlat fredagsföda och kollat lite på stan. Träffat Sara, Issa, Kikki, John och Sassa. Nu ska jag bara vänta på bussen till lägenheten. Kan inte tiden gå fortare?

dooh dooh

Jag är sttressad inför skolarbetet.  Det är då det är som skönast att inte arbeta alls! Mums. Nu ska jag på stan å träffa Issa å Sara plus kikkilurvis. Ska leta fickur å nå mer jag inte kommer på just nu. heeeeeehjdååååh

WATCHASAYYYYYWAAH RUDEBOWYUYY?

boomshackaboom. Det här IT-samordningsprovet är det värsta provet jag NÅGONSIN gjort. Och jag tror ärligt att min lilla ärthjärna inte klarar av att skaffa sig ett G i den här kursen. Nä fyfan som gandalf skulle ha sagt. Dags att återvända till pluggandet.

oh boobies boobies

ÅH vad skönt med sovmorgon måste jag säga! Klockan är snart tio och jag känner att det börjar bli dags att kliva upp å få i sig lite frukost. Jag ska försöka hinna med some projektwork också. Sådetså.
FR-U-KOST!

Coasting

Nu har jag suttit i nästan 50 minuter med projektrapport och fått till två sidor till. Det är bara en massa jävla diarré-flum och skitsnack. Men jag vet ju fan inte vad jag ska skriva så det får bli det som flyter på bara. Apropå flyt så har vi lagt ned båten i Norge nu. Schöönt! Då blir det fiske om inte allt för länge. I fredags sov kiki  hos mig och vi klev upp tidigt nästa morgon för att åka till Trondheim för att leta kostym till studenten. Det slutade med en nedrans najs kostym från Moods of Norway.
Ett par kostymskor inhandlade också innan vi får vidare till vårt hus på Fosen. Det var grymt mysigt att vara där med kikki och jag hade det fruktansvärt bra med henne och mina nyinhandlade kläder (däribland kostymen). Idag känns det som att vi mest åkt bil och tåg. Bara rest alltså. Nu har jag jobbat mig trött och ska krypa till sängs med snyggingen här. Amagad she is so het. ♥
Haregöttans hejdow!

When iiiiiidai

Now ska me and kikku sleepy för imoorrow bär det av to the capital of dummies. Nörge. Jag är tröttare än en fisk och vill ha gos. Gnatt!

FML

Happ. Där blev man själv då. "Sån skit man får ta" antar jag... kul. Då va den här helgen förstörd. Dessutom nästa helg också.

Antidepressiva medel

Olika antideprimerande medel verkan har olika effekter och är olika starka i form av ämnen de innehåller. De mer vanligare pillren som lyckopiller, kan du glömma att försöka överdosa på, allt du kommer åstadkomma är sidoeffekter som diarré, illamående och trötthet. Men om du däremot försöker med de mer starkare preparaten som Zoloft, etc, kan du lyckas. Titta på pillrens sidoeffekter som alltid följer med, för reaktioner som påverkar andningen, hjärtrytmen och nervsystemet. Ju farligare det låter, ju större chans att du avlider om du överdoserar. (helst tillsammans med alkohol och på en tom mage för att maximera skadorna och snabba upp händelseförloppet).

Denna grupp av läkemedel är mer kända som SSRI (Selektiva serotoninåterupptagshämmare) och skrivs oftast ut för att lindra depression, ångest, tvångstankar och personlighetsrubbningar. SSRI utövar en specifik verkan på serotoninsystemet och dess nervsändare, vilket har en mild till moderat påverkan på humör och känslor.

Dödsfall har rapporterats i samband med överdosering, huvudsakligen i kombination med andra läkemedel och/eller alkohol.


Haregötthej


doo dooo oood

30de april kommer suuuugaaah

Dress code

Verkar ju vara ganska inne hos bloggare nu för tiden att berätta vad de har på sig för kläder, så tänkte jag berätta vad dagens klädsel för mig består av. Den består av AWESOMENESS


Så nu vet ni

hurry curry

Jag och älskispälskis har varit ute och gått ikväll. En jeffla massa! Vi gick å gick å gick å gick vilse å gick lite till tills vi hittade hem till Jenny & Julia. Innan vi gick lekte vi små ugnsbakelser och gräddade oss lite grann. Vi smaskade dessutom i oss två stycke smuttisar som jag köpte. Dä va naaajs. Nu ska vi sovvva å upp zupertidigt. Pusshejgodnatt-haregötthej!♣

KURRYKIKKI♥

Prepare for orgasm


Thriller

Jag har tagit 2 av mina fingrar ur äschlet och pluggar religion. Det behövs! Nu ska jag fortsätta.

DJ Mix Master – Limbo Rock (made famous by Chubby Checker)

Whattafack?!

Where the fuck is your head at??

Jes sir

Engelska. Jag gillar inte min lärare. Hejdå

sov well

Ska sova nu med älskling. Gnatt

Äta sig till döds

Ett varningens ord: Detta är inte den enklaste eller smärtfriaste metoden. Men kan vara bra att känna till iallafall. Om någon har sett scenen i Monty Pytons Meningen med Livet så vet ni vad jag talar om.

  1. Svält dig själv, men inte till döds. När du klart kan se dina revben efter att du andats ut, och nästan kan sträcka en hand runt ditt lårben, gå vidare till steg 2.
  2. ÄT! ÄT! ÄT! Ät som en gris på den rikaste protein- och vätskefyllda maten du kan hitta. Chocken på ditt system kommer att döda dig. Detta är exakt vad som hände en del av fångarna vid slutet på WW2 när välmenande soldater utfodrade några av koncentrationslägrens fångar.

Nackdelar är att det är en långsam metod. Folk som ingriper kanske tror du är någon slags anorexia nervosa-typ och får dig inlagd på ett sjukhus mot din vilja, där en bortgång är ännu längre bort från ditt personliga mål.

 


much more

olala som günther skulle ha sagt. Jag fick en tredje diss. undra hur länge det här ska hålla på ;)

Superfast jellyfish

Där fick man visst en dubbeldiss. Schööönt. Ich don't like dizzzes.
Hade jag varit en brännmanet hade jag bränt dig. fN1zS

hane

sikken jävla diss. Här sitter man å väntar sen bara drar du. Haregötthej!

Andas

Det här lär svida, men jag kunde inte låta bli att fråga 32

fatta azum azzzå

http://www.zealoptics.com/transcend/

Backshot mi love

Köpte blåbärspaj med vaniljsås. Hemlagat. Från ICA Maxi. Mums tyckte Filip! Kikki tyckte väl också att det var gott, hoppas jag. För tillfället sitter jag på Naturkunskapen och pratar om DNA. Amanda är så jävla skön. Lätt bästa läraren jag har just nu! Lite Tradera har jag hunnit med också!
Vecka 19 har jag ordnat praktik på WE. Vecka 18 hoppas jag att jag får vara hemma och plugga färdig allt jag ligger efter i. Vad som händer på praktiken vecka 20 vet jag inte än.
Spragga Benz: 
But from the top I can use whole heap ah different technique 
Do it hard and do it fast do it slow and do it deep 
And plus mi love fi feel mi naked batty rub up pon di sheet 
But anyway how yu get it bet yu life it ah go sweet

Lady Saw:
Nuh want nuh belly rub a dub because a backshot mi love 
Nuh want nuh kiss nuh want nuh hug because ah backshot mi love 
Das why mi prefer inna tub because a backshot mi love 
Mi nuh business if mi knee dem wan fi rub off pon di rug



Salem Al Fakir säger:"Keep on walking" också stannar du! ;PppPPp

Nu ska jag gå till KKKKKK

HA EN BRA KVÄLL!

Så fel det kan bli

Jag och christoffer försökte komma på vad Nils Ladugård egentligen hette. Han hette visst Magnus Ladulås.

"Azuuum" också var det inte det ;pPpPPpP

Det är inte farten som dödar. Det är smällen!
It's not the fart that kills. It's the smell!

Not så azum

Sådär, det var skönt att få ur sig. Nu kan jag fortsätta med provet innan jag hoppar i sjön å dör. Hane!

Bajs Filip

Fuck off and, literally

JÄVLA HORA JAG SKA MÖRDA DIG DIN JÄVLA FITTA!!!

Klart slut

The botten is nådd.

I held her hand

Det känns inte bra. Det känns inte bra.
I am the boy your mother wanted you to meet. But I'm broken and torn.
Om jag kun vri baks tiin

Shame on you

Varför är man nyfiken? All nyfikenhet borde avlivas. BIG TIME

Wouldn't it be nice?

Nu ska jag till ÖSD igen å leka med kikki. Har lite halvt bråttom eftersom jag inte packat klart än, men ska hinna! Dagen idag vill jag INTE vara med om igen. Jag tål inte sånna personer.
The Knife – Heartbeats

Tomorrow we

Vill sova mer. Måstesovamer

Off to work work! Inatt sov jag som jag förtjänade, jävligt bra! Få timmar, men bra! :) Men nu ska jag skynda till jåppet. Ha en bra dag så länge

Billy Ray Cyrus – Achy Breaky Heart

My little påni

Hon har en man som fladdrar i vinden, likt en vimpel på flaggstången en dag i maj, då hon galopperar med sina muskulösa ben över den daggvåta ängsmarken i förtjusande Torvalla. Hon rör sina skrimrande ögon som en tornado för att fästa blicken på en fest där hon kan skaka sin fina bakdel till riktigt svängig musik. I samma ögonblick som hon ser en fest så rör hon sig snabbare än Tors blixtar för att galoppera över dit och börja kalasa. Hon är en riktig kalaspingla som inte har något emot att få världen att gunga av dans, men de kvällar då hon är sugen på att mysa får hon den torraste pågen-limpan med svettig ost att verka som en hummerbuffé i solnedgången i ett fjärran land. Hennes pussar får tiden att stanna och till och med Chuck Norris att falla på knä. Man skulle kunna säga att hon är guds gåva till mannen. Det är förstås min förtjusande, bedårande och alldeles...alldeles underbara! KIKKI©♥ jag pratar om.


Döööööh

Kom nyss hem.
Kollat på JOSS.
Blondinbella som speaker, nej tack! Bort med hennes fula nuna och ännu fulare röst.
Grattis Team Canada.
Bra filmer, inte lika bra som förra året.
Ont i ryggen av att stå still länge.
Gick till MAX.
Köpte Friscomål.
MUMS.
Åkte hem.
Ska prata med älskling nu om hon ringer.
Hoppas hon ringer.
Ska sova sen.
Godnatt!

blääää


I'll be in the sky

Inte fått ett enda jävla skit gjort idag! Ännu en sådan dag. Men men, nu ikväll ska jag iaf iväg till JOSS å kolla. Det blir nog riktigt gött.
Miss you kikki kung

You have 0 friends

Nu ska jag fan sova! godnatt!

tack <3

South Park räddar min natt ♥

lilla humla

Still I can't sleep

Börjar bli redigt less på det här

ZZZzzzZZZZ inte

Jag HATAR att jag inte kan somna. Speciellt när Kikki ligger å sover så gott bredvid mig. ÅÅÅH GAAH jag blir galen. Har legat å spelat iPhone-spel i en timme och 30 minuter nu. Har lessnat på det, börjar bli hungrig, stressad å galen. It's driving me nötter.
Vad ska jag ta mig till??!

Kvällen utan sol

Kvällen har spenderats hos kikki kanin med lite mys och mat :) Blev lite saker jag ville göra som vi inte gjorde men det har varit bra ändå. Har dessutom workat med projektarbete. För att vara ett sista-minutenarbete så blir det rätt bra tycker jag. Nu är jag trött så in i Norden att jag tänker sova! Kikki kommer snart in i rummet så då får man passa sig. Ops, here she comes! Skriker på mig, gullungen :')

Puss



njaaaaa

Jag vill ha något ätbart plus energidryck så ska nog leta mig mot handlarn strax. Just nu lyssnar jag å serpa på kalajsmusik å är grymma. Iaf en av oss. Vi vet nog alla vem..

Funky town!

Igår kollade jag på JOI vid 1900. Det var inge bra väder å inte alls samma sak som att vara där å se det, men det var sköjj ändå. Gratz Andreas Håtveit!

Idag har jag sovit å arbetat om Rastafari på Religionen. Nu ska jag ha nån sorts kort föreläsningssak om ett prov innan jag får ta lunch. Sen ska jag å superK handla en jeansskjorta sedan vet jag inte. Men nu går bussen till matsalen.
Surfin' USA

50dagars!

Såååååå, då var det mindre än 50 dagar kvar till studenten. Dagen spenderades till en början på skolan vilket var fruuktansvärt roligt! Sen gick jag på stödlektionen och gjorde iaf klart en uppgift. Efter det gick jag å lurvan å solade, gick ut å gick å sen åtade vi lite dinner. Sedan duschade jag, åkte hem, hämtade saker och halvt sprang till Sassa, för det var stora äventyr som väntade! Det blev lite förkaka hemma hos Sassa med skönt folk och mindre skönt folk innan vi gick till O'learys. Förlåt för dissen kikksi. Det var inget inträde som vi trodde det skulle vara, vilket var skönt. Och det var fääääätt med folk där inne. Inte alls för mycket, bara så mycket så det blev stört kul. Ett jävla raveande på ovanvåningen och lite mer classic dancing på nedervåningen. Bra musik, festglada prissar och en bra spontan utgång. Jag drog hem tidigt från krogen och mözade lite med K.

Idag har jag mått lite halvkassler men annars äre fina fisken med mig. Sitter på samhälle nu och får panik över att Seery jobbar så jävla fort. höhö not. Nee nu fan satan i gatan i helvete ska jag försöka worka work.

PEEEEACE

Kikki klarade inte av det

Nä nu orkar han inte vara kvar på stödet! Har fått klart en uppgift nu som är inlämnad. Vilket innebär mumsig belöning! ;) Nu ska jag till stan å träffa mamma för att hämta mina glasögon och kikkkkis leggings. Hoppas mina beställda solglasögon har kommit hem till brevlådis! Tjo å hej

Stödpass

JAG VILL SOVA!! ÄR TRÖTT OCH VILL INTE! Orkar inte skolarbetet. Orkar inget.

Återigen en onsdag.

Onsdagar är rätt sköna kom Filip fram till. Det är bara upp till fjärde våningen han måste gå och han slutar efter halva dagen. Han har dessutom en skön lektion, naturkunskap med Amanda. Jävla bra lärare kom han fram till.
Nu sitter han och ser över sin ekonomi.

YO BITCH!

Now its Kikki som writing when Fill-ing är på shotta.
By boy is AMAJSING! ohgod. Han är fetbra, så ni vet alltså.
Avis, jag förstår, det är lugnt..
Jag tog precis en jätte fin egobild på mig själv, den visar ungefär mitt rätta jag om jag får säga det själv.
Ung, vacker, en haka, raka ögon, jaa en skitsnygg Kikki helt enkelt!
Nu ska jag och min lilla HOE sova feting mycket och mysa lite innan, NAWski på oss. So cute!
Jag och min engelska är inte den bästa, men jag fattar i alla fall vad jag menar, för det mesta, haha!
POSSILIPOSSPOSS älsklis. Mycket love till du. Sov gott älskling, fast du lär ju läsa det här imorgon när du vaknat, men whattevaahhh liksom!
BAJS....
TADAAAAAAAAAAAAAAAAA

KIKKI!
Party party
Hane
Bajs?

Välkommen tillbaka

Jag har skaffat en pacemaker till min "köpta" kamera så nu lever den igen! Jag kan äntligen ta kort med den :D

azum?! Japp!

Nu är min iPhone boyfriend nääästan lika cool som mig.

Hehe och haha plus hihi

Igår var det en underbar dag med kikkilurvan! amagad so amazing can't believe it. Skolan har börjat igen efter ett välförtjänt lov och nu kommer allt skitarbete tillbaka igen, men whaaaadeeevaah. Nu ska jag låta min vackra hjärna tänka på skolarbetet och få något gjort!

60 meter från polisen. √

huh?

Don't cha wish your girlfriend was hot like mine?

Kristina Aurora Andersson

Jag måste erkänna en sak, du är BÄST Kristina Aurora Andersson♥
Jag hittar inte riktigt ord, men du vet hur mycket jag tycker om dig!
puss på oss

Me love you long time

Prisa gudarna! skatteåterbäring!

Jag fick idag reda på att jag är 1000 kr rikare. Kanske inte tillräckligt för att köpa det där privat-jet:et jag vill ha, men ett steg närmare iaf!
Hela dagen har jag tagit det lungt med Kikki pga det dåliga vädret. istället har jag och Simon sökt jobb i Norge och jag har fixat med min deklaration (känner mig gammal). Sen när mamma kom hem tog jag och kikki bilen å åkte för att slänga sopor (inte oss själva). sen kollade vi på "The Hip To Hell" och JOI-hoppet innan vi körde bilen genom biltvätten. sen for vi på affär'n å handlade massa göttans som vi ska svulla nu! Det fick bli chips, dip, saft, pannacotta och marinerade vitlöksklyftor. Fan, det börjar dregla från min mun nu. Måste gå å äta innan datorn dör av fuktskador. Puss och hej, leverpastej

Bajs Filip
It ain't over until it's over

Min dag idag (igår)

Jag åkte snowboard idag med Sara och Issa. Det var rätt kul att åka men jag var förbaskat trött. Efter att vi åkt ett tag åkte vi till Max å tog en burgare. sedan gick vi från byn till olympia å hämtade bilen. Då skjutsade issa hem mig så jag bytte om, tog bilen till hälsocentralen och fick veta att jag hade öroninflammation och bihåleinflammation. Men det förstod jag redan. Så nu äre antibiotika å nån kortison-nässpray som är min föda.
Efter det kom älskling!

Hela kvällen har varit helt obeskrivligt underbar med älschki♥ Vi har legat i flera timmar och bjudit på tradera. Jag blev dessutom totalägd på en aktion jag bjudit på i några dagar då mitt internet la av precis i slutet när jag blev överbjuden, så jag inte kunde bjuda över. Aja, jag bjöd på lite andra saker istället. Nu ska jag iaf sova men en sak som sitter å klämmer på min rygg. ♥

Bajs Filip

Inte riktigt tid att blogga!

Städar rummet (plockar iaf undan lite saker) innan min älskade sötnöt kommer hit. fnizz.
Nu ska jag fortsätta!
Berättar om min dag senare!

Do you remember? reeemeeembaaah!

Och dessutom måste jag komma ihåg att köpa linsvätska! har glömt det de senaste 4 dagarna, så är helt utan. (Har snott från Issa, fnizz)

Efter plugget

En fin dag idag igen, FAN. Jag som behöver plugga :P Jag kan åka bara liiite snowboard (A). Nu äre iaf dags för Cougar Town och frukost! avsnitt 16, here i come!
Underbarare artist.



Vi börjar om igen..!

emo

I cry with you on the phone but you don't seem to care.



Hey, I cut my wrists. I'm an emo!

not so sleepy head

Jag behöver dig mer än någonsin. allt blir bara fel.Jag orkar inte mer.
Men jag orkar inte ge upp heller. det är dig jag vill prata med, inte nån annan. Nu får det vara nog. bort med alla känslor.

possposs

Nu får det fan vara nog med Tradera för idag! DET ÄR BEROENDEFRAMKALLANDE!! Har svårt att somna som vanligt..

:(

varför?

I change shapes just to hide in this place but I'm still, I'm still an animal

Vad äre för fel på den här världen? I don't need you. Hur hade du tänkt att det skulle gå med dina riktiga vänner efter vintern? Aja, you've made your choice! whaaadeevaaah.

Till min fjortis


Partajj? Ja tack. Om det är ett bra!

Sidney Samson – Riverside - Radio Mix

hej igen igen

Okej, jag förstår att ni vill att jag skriver. Det kan inte vara lätt att leva utan min bloggning! Ungefär som att leva utan syre, pretty tough, huh? För stunden känns livet helt okej och jag har nyss stekt igenom några snowboardklipp samt smekt lite tradera. Lagt lite nya bud osv.
Kul klipp, den oredigerade med bruden (här under) är också jävligt bra

Ganska kul snubbe och oskön brud. höhö. Värt att kolla intervjun med Dana DeArmond (jepp, porrskådisen!) som han har där han på nått jävla sätt lyckas hålla sig från skratt. Pretty impressive.


holla at ya girl

hej igen

men tydligen så måste jag det..

hej

jag har inget att skriva

Maestro del mundo

Jag är helt enkelt BÄST på att steka pannkakor. Det är inte all som lyckas göra en pannkaka bränd och 4 meter tjock. Det har jag lyckats med. Det är inte alla som lyckas göra en till bränd pannkaka som är så tjock att du måste använda stege för att komma upp på toppen för att kunna smeta på grädde och sylt. Det har jag lyckats med. Jag är helt enkelt bäst, I rest my case. Någon som har några invändningar kan ju ta dem med någon som bryr sig (det vill säga någon annan än mig). Dags att steda rumet kanskseE? Neeee tror inte det va.
Kikkilicious

put your bullet to my head

Jag börjar bli seriöst nervös inför skolarbetet! Hur fan ska jag hinna med när jag aldrig orkar ta tag i det?! Undrar om någon annan känner likadant..

Huvudvärk.

Vädret ute är inte superfint, men det är ändå inte roligt att sitta inne å försöka fixa nå satans jävla datorer som fungerar minst lika dåligt efter 4 timmars pillande. Inte okej! Då tänker man ungefär "NU JÄVLAR SMÄLLER DET ÄLSKLING!!". För er som sett just det avsnittet Fråga Olle så vet ni vad jag menar ;) Nu har jag gett upp och tänker göra något lite roligare. Vad vet jag inte men något får det bli iaf. Jag saknar min kikki och hoppas hon kommer till mig ikväll, men det är nog lite väl mycket begärt. Så jag hoppas hon kommer imorgon eller på fredag iaf!

It's like I'm taking five steps forward and ten steps back
tryin' to get ahead of the game but I can't seem to get it on track
I keep on runnin' away

still a little sick prick

Efter alldeles för få timmar av sömn har jag nu vaknat och tänker inte somna om! Vad som händer idag vet jag inte än eftersom jag inte ens kollat ut genom fönstret. Är det fint väder tror jag att jag åker till Duved eller nått för att schrädda gädda. För stunden är det älskade Mt Eden Dubstep♥ som gäller, men snart tar frukosten över. Är nån som vill med å åka i Duved (eller vart det nu är) äre bara å höre av seg.


What did she say?

Sent och trött och hon svarar inte

Nu har jag kört hem Issa och Sara. Enda anledningen till att jag tar mig upp å kan köra är för att Saab:en är rolig att köra och har hyffsat bra högtalare så jag kan spela vad jag vill.
Time to sleep. Nighti
Lil Wayne – Drop The World

snacka om nollställd

Först säger kikki att hon inte kan ringa för hon sitter i bilen å musiken är för hög. Då är hon tydligen påväg hem från Krokom. Men ack så fel det var. några minuter senare ringer hon å säger att jag ska klä på mig å komma ut för då är hon tydligen här??! Så jag klär på mig och går ut, å där står min fina lilla älskling alldeles snygg och söt. Så dår åkte vi till Max och käkade med massa 8xl-snubbar från JOSS och sedan åkte vi hem. Nu är Cilla, Patrik och Kikki påväg hem till Östersund igen och jag är påväg till sömnen. Ska upp om cirkus 2 timmar för att köra bil. Känns najs..

Jag saknar dig redan bajsmacka. Du är bra.

Plastic Beach

Plastic Beach är ett riktigt gött album! Flera sköna låtar som passar så här års. höhö.
Jag är less på att vara sjuk så ska sova lite nu innan jag ska hämta Issa vid 2-3 nån gång. Kvällen har varit händelselös förutom när jag stod å kollade på coola snubbar som jumpade JOI-hoppet. Pretty massive. Efter det har det varit datorn som varit min one and only friend. Nu väntar tandborsten! (kanske en tårtbit innan)
Tjo!

we comin' in wid massive fire, rasclot!

meet me @ the hotel

Efter mycket om och men så tog jag mig tillslut ut i backen. Det fick bli Duved för första gången den här säsongen. Tror inte jag åkte där förra säsongen heller..DEt var stekande sol och blåste bara väldigt lite. Så jag tog några åk å sprätta en Zeunerts påskmust i solen innan jag fortsatte åka. Jag åkte själv men hade musik så det var riktigt sköj. Kom hem för inte allt för länge sedan och nu funderar jag på vad jag ska göra. Tror jag åker in å kollar när dom provar JOI-hoppet. Jepp jepp. Pratar med älski i telefon. hon är aegd av mig.

alla coola katter upp med tassen

Klockan är snart 1 och jag ligger inomhus.. vafan! Skutan är stängd pga hård vind så det blir ingen snowboard för mig idag. IStället tänkte jag åka skojtern ner till sjön och pimpla! kan bli ffeeeett. RÖDINGAR HERE I KOMMER!!!
Nu ska jag hämta mina vänner maggotarna och fiska! POSSPOSS

Detta fält måste fyllas i

Min hals ontar! fuck sickness. Det är dags att gå ner å kega frülle wid mi self and ma iPhone. Efter det ska jag ta bilen (om den är ledig och jag får borrowa den) och ta mig till backen. Det är fint väder idag igen, dock lite cloudy. För stunden ligger jag och lyssnar på musik:Miike Snow – Animal - Crookers Remix
Jag var vaken till 3 inatt vilket var förbannat korkat med tanke på att jag är sjuk. Men det behövdes och det kändes bra. Mat-o-sovklockan ringde nu och sa att det var fjuukost. Bäst att lyda. Skriver maybe a little innan jag åker out.
PEACE
Bajs Filip

ere pösk så ere

Jag kollade nyss på första och tredje avsnittet från 14de säsongen av South Park. Rykten sa att första avsnittet skulle vara riktigt dåligt och att det bara var en enda sak som var rolig, men jag tyckte faktiskt att hela avsnittet i sig var ganska skojjigt. Det tredje avsnittet var helskönt iaf. Speciellt musiken som var med! Sitter och smsar med min lilla snygging just nu och saknar henne enormt. Men vi ses snart mongo, här i min disk-ho! Voddler ropar efter mig så tänkte slänga fram en film å försöka halvt sova. Det var meningen att jag skulle vara alkischauffis inatt men jag slapp det, till priset av att vara det imorgon istället *suck*.

dags att vaska nötterna

/Phillie

riverside mothufocka

När jag vaknade imorse såg jag att det var helt blå himmel. Himmel och pannkaka, det kommer bli en bra dag! tänkte jag. Men ikke! Tyvärr så blev det blåsigt och var hårt i backen. Men jag och Simon åkte lite på skutan, fick tolka gratis upp på toppen (Tack Petter!) och fikade sedan medan vi kollade lite av JOSS-åkarna som shreda på boxarna. Men det schöög så vi drog å smetade en MAX-burgare på byn innan vi åkte hem. När vi kom till mi casa så tog vi skotern ner till sjön å la oss å sov i stolarna vid båthuset. Sedan åkte vi upp, Simon drog hem å jag kegade. TACOS. Nu väntar jag på bättre tider och att jag ska skjutsa IsSa till kRoGeN.
My sex is a killa




trött? Japp!

Nu är jag hemma efter att ha kört hem Ida, Issa och Sara från krogen. Jag har en FET JÄVLA kinesisk mur som blockerar ljudet i mitt vänstra öra just nu, så jag hör typ ingenting förutom mitt eget hjärta. Jävla kineser, bygga en mur just där. Smart...
Jag känner att jag måste sova nu så jag ska följa min känsla och sluta skriva. Jagärtröttjagärsjuk. Over and out






gulligullan do! do! som en gök, do! do!




Light travels faster than sound. That's why some people look bright until they start talking

Igår var det en riktigt grym dag med underbart väder och vänner ute i solen på skutan. Tog och hajkade upp till Solravin å åkte ner i det bästa åket på länge. Men jag hade feber igen så det blev bara en liten stund innan jag drog till byn och njöt av solen. Köpte ett awesomeness-linne å drog hem.

Idag har jag jobbat litegrann med att städa Gammelstugan. Efter det drog jag ner på sjön med ma å pa å grillade korv och stekte med min Latchen. Körde lite skoter och hade en förbaskat bra dagen även fast mitt öra vill döda mig. Nu ska jag å Simon in till byn å rulla runt å ikväll ska jag vara fyllechauffis till Ida, Simon, Issa å Ville tror jag det var.
Hane så höres ma! Bajs Filip

Poss

Godmorgon älskling. Ring mig när du läser det här ♥

You gotta have a big chain and watch on!

cuz that how gangstas roll.
Ny klocka, jeansskjorta, nysydd knapp på jackan och fullt på kontot. Nu fään äre pheeest! Jag sitter och håller på att spy efter en kebab xl med kikki och massa tårta, kakor, bullar Portello och mjöölkish. Köpte en grym jacka för 10 kr idag och inhandlat biljett till nån jävel vid namn Ron.

Snart tar jag min skuta och styr mot tobbe, var han nu kan befinna sig. Där hinkas det bananlikör med vodka inseglat med annat fartyg än mitt eget. Nu måste jag nog stänka ner kroppen med tvål och vatten innan jag bordar bussen.
salamalikum, salaaam!

It's raining men!

Holy mother of pancakes. Tack för amerikanska pannkakor! Jag och kikki ska käka en mumsans frukost med pannkakor och bacon å annat onyttigt. Riktigt schniaz! Nu ska jag hjälpa frugan lite. hae!

RSS 2.0