Cash is king

Jamen så var vi där igen. Återigen en SUPERROLIG kväll! Fullspeckad med saker att göra. Typ äta middag..kolla på något trisst skit på tv..facebook..Cyanide and happiness..tv..facebook..musik..
Nu får det fan bli ändring! Köpte iaf lite saker på Caliroots.
Nu äre bara Style som gäller!
Kanske Norge imorgon. Kanske inte..


Adam was made for Eve, he was not made for Steve.

En sån där dag..

Skitdag idag igen. Regn, mer regn och ännu mer regn. Deprimerande. Aja, jag har iaf nya batterier i fjärrkontrollen till hårddisken. Så jag kan åtminstone se på film.

Imorgon blir det kanske Norge. Det är inte helt bestämt, men jag får se.
Nu ska jag fortsätta se film. pusspådä!


MEGAN FOX

Ojojoj. Hur kan det bli såhär fel? Pinsamt nog så har jag sett Transformers: Revenge of the Fallen. Utan att blogga om det! How awkward.
Transformers fyllde alla förväntningar, plus lite till. Den var rolig vid väldigt många tillfällen. Dessutom är den ju så jävla snyggt gjord!
Jäklar vad jag älskar Megan Fox Transformers: Revenge of the Fallen!
Filmen får 5 av 5 Megan Fox (plus en extra bara för att hon är så snygg)


Om ni också gillar Transformers: Revenge of the Fallen (läs Megan Fox) så släng en kommentar!



28 weeks later

Nu var det dags för ännu en film. Den här gången blev 28 weeks later. Den är bra för att vara Zombie-film eftersom zombierna för en gångs skull har lite IQ och kan springa. Inte bara lunka fram med armarna utsträckta. Dock hatar jag lilla ungen som är med. Han är så jävla korkad.
Filmen får 4 av 5 Robert Carlyle

Här var det färsk fisk, färsk fisk!

Torbjörn aka Tobbe har varit i nån stuga och fiskat. Så idag bjöd han på färsk fisk. Det var otroligt gott och gjorde mig väldigt sugen på att fiska. Så det kanske blir fiske ikväll?

Just nu är det bara musik (dancehall) som gäller. Och lite msn.




"Hellre några kilon för mycket än en skinka för lite" - Lillsnorre

Telefon

Nu blir det dusch.

For your entertainment:


Fler serier kommer snart ;D

Santa Claus, do you ever come to the ghetto?

Tjenis p***s. Igår kom jag hem från Östersund igen. Jag gick och letade lite olika saker. Framförallt skor, men vet ni vad? Östersund SUGER när det gäller skor. Helt åt helvete är det. Så jag hittade, som ni kanske listat ut, inga skor jag ville ha. Däremot hittade jag en fresig tröja och ett par shorts. Big Love.
På Willys hade dom vattenmelon för 4 kr/kg så jag åt sammanlagt ungefär 6 kg vattenmelon. Gott vare!




Nu är jag som sagt hemma och har otroligt roligt. Hm..
Igår kväll roade jag mig med att kolla på film. Det blev först Garden State och sedan Eagle Eye.

Garden state var väl inte så superrolig. Det var tydligen en komedi, men jag tror jag skrattade 2 gånger bara. Dock fungerade den väl bra som "tjejfilm".
Den får 2,5 av 5 Zach Braff





Eagle Eye har jag sett förut. Första gången jag såg den förväntade jag mig en helt annan genre så jag tyckte den var värdelös. Men igår gav jag den en ny chans och såg den utan några förväntningar. Då var den mycket bättre.
Den får 3 av 5 Shia LaBeouf




Nu blir det nog till att städa rummet. Ma råkes!


?melborp ttid rä daV

Kassler

Jag har varit skitdålig på att blogga nu, jag vet. Men bättring på det! Om ett tag iaf.. för nu ska jag till stan igen ;P
Ska leta lite roliga saker på staden, kanske kolla någon film på bio?

Jag har iaf jobbat klart nu vilket är otroligt skönt!
I helgen gick jag på stan, bio, kalasade melon, badade i storsjön under hagel m.m :)

Nu drar jag. Peace

Östersund

Nu blir det Östersund tills Måndag morgon tror jag. Lite shoppande, lite bio m.m.

Afternoon delight!

Zeitgeist



Måste ses. Gratis: http://www.zeitgeistmovie.com/

Snart pizza :D

Jag sitter just nu och väntar på min efterlängtade Mexicana-pizza från Liten krog. Det kommer bli en orgasm för smaklökarna och näs(lökarna)?

Jobb hela dagen vilket gick väldigt bra. Skönt att få jobba ute också. Nu är det bara 4 dagar jobb kvar för mig. Kommer verkligen njuta av att vara ledig om en vecka. :)

Bloggar litet senare. Håll till godo med roliga serier så länge:


Jodu

Vad finns det att säga om dagen idag då? Det har inte hänt något speciellt förutom att jag jobbade. Utomhus i skitvädret! Fast på något sätt gillar jag det här vädret. Det påminner lite om vinter för jag tänker mig att det är snö som faller istället för regndroppar. Snö är bra! Jag saknar snowboarden som fan nu när jag inte kan tillfredsställa bräd-suget med wakeboarden eftersom jag jobbar och det är pissväder. Nu blir det South Park.
Roger över roger ut.


Värm min pump

Fler värmepumpsinstallationer. Fick dessutom reda på att jag hade "turen" att få jobba nästa vecka också. Då har jag jobbat 4 veckor men i mitt schema stod det 2. Suck! Aja, kosing iaf!
Nu blir det lite South Park sedan sova. Gnatt!



Sov gott gott folk

Jobb igen

Då var det dags för en jobbdag igen. Nu är det bara idag, onsdag, torsdag och fredag kvar innan mitt riktiga sommarlov börjar. petnajs!


Comic


Jag körde på en fågel och begravde den

JAPP

3D måfås

Jag tycker coola bilder är..coola!
Här har ni lite smakprov på hur man kan måla i 3D.


3D-bilder del.2 kommer senare!

Fler coola bilder:


Kårvstråganåff

Jobbat med Dan idag igen vid den där kristna jävla snubbens missionshus. Sväda så jag kunde dö! Jag tror dom har muterat för djungeloljan verkar inte bita på dom. Men satan vad dom biter mig.

Ikväll blir det en springtur innan jag gör säng tidigt.

Jag måste bara få höja hatten för PES stopmotion-filmer. Så sjukt grymma!



Tjingalolng!

gaj hco uD

Sova

Imorgon dag är det dags att knega för brödfödan igen. Vad kul det ska bli. Hrm..
Jag har förövrigt bränt mig lite, men enbart lite, tack vare min svart-på-en-kvart. ;)

Dags att sova. Godnatt allihopa everybody.


uoy gniees eb ll'I

Frank Sinatra



Detta inlägg tillägnar jag Frank Sinatra, en av världens bästa sångare. Vilken jävla snubbe va? Snacka om bra musik! Så jävla kärleksfulla och vackra låtar. Finns det något bättre än att spela Sinatra på grammofon? Då pratar vi musik när den är som bäst.
Killen höll på i 60 år och dog av hjärtattack vid 82 års ålder. Dessutom var han filmskådis och spelade in flera kända filmer. Han jämförs ofta med Elvis Presley och The Beatles m.fl.

Frank Sinatra: The one and only
Fly me to the moon
I'll be seeing you
Come fly with me








noom eht ot em ylF

Jahapp. Vad händer det för skit idag då?

Sitter och pratar i telefon just nu. Hungrig är jag och känner för lite bacon. Som omväxling liksom.
När jag har ätit tänker jag nog allt åka över till sandstranden idag igen och bara chilla. ch00kt naiz.

Nu när det är sommar kan det här vara läsvärt:
http://www.geekologie.com/2009/06/swedish_women_win_right_to_tan.php

Hadä!

nilggurtS

Free Wilzyx

Pappa och mamma är i Norge för att måla huset och fiska lite. För 10 minuter sedan fick jag ett MMS av pappa:



Det hade tydligen gått in 60-70 grindvalar i fjorden. Ganska häftigt. Många båtar, stora som små, och kajaker var ute för att vara på "valsafari".  Hade sjukt gärna sett det!

Duschen nu sedan ska jag försöka sova en stund. Är förmodligen vaken senare idag.
http://open.spotify.com/track/5R1Ck1sUi2BMPhGkHR1LCr

Vill ni något så skicka en runa!



MJ

Jag trodde inte Michael Jackson betydde något för mig, men nu inser jag. Fan så mycket tråkigare det blir utan honom! Hur många gånger har man inte kollat i tidningen och sett hans fula nuna och börjat skratta till exempel? Världen behöver fler personer som honom som kan roa oss. Jag trodde aldrig att jag skulle hylla honom, men: You go girl!



Pussidags

Vilket stek det var idag. Dock blåste det lite men då fick vi iväg svädan.
Jag tog båten över till sandstranden där jag låg och solade och läste körkortsboken. Sprang lite också (:
När det blev för varmt för att sola badade jag och simmade lite. Nu är det fan riktigt skönt i vattnet! Kan nog åka wakeboard utan våtdräkt snart.

Snart måste jag laga mat. Hemma själv. Orka :P

Kattmat för människor?

Beach 09

Nu tar jag min räserbåt över till sandstranden för att sola och läsa körkortsboken. Hör av er om ni vill att jag hämtar er med båten till sandstranden.

tnemom cigaM

09.33

Igår var Simpo el bondo hemma hos mig. Vi cyklade iväg till Preem å köpte ett pizzakit. Fyfan så god pizzan blev! Bacon/kykling/banan/curry-delen var godast. ;)

Vad händer idag? Jag har ingen aning vad jag ska göra eftersom det är kallt ute. Vore kul att åka wakeboard men väldigt kallt. Så ja, vad som händer får jag se sen. Bland annat ska jag skotta grus i minst en timme. Hör av er om ni har nått roligt på G.

Nu ringer matochsovklockan. Dags för frulle!


thgiled noonretfA

Peetsa

Har nyss duschat och nu väntar jag på Simp the farmer. Vi ska handla pizzakit på Ica. Det kommer blir petnajs! Har skottat lite grus nu.. i typ 10 minuter. Jag som skulle skotta i 1h. ;) Aja, imorgon är en bättre dag!


noitarbeleC

1 h

Nu är jag hemma efter 8 timmar med Jesper. Vi började dagen i björnen å installerade vattenutkastare innan vi for till Handelshuset i Såå för att laga en läcka. Sedan var det lunch innan vi brummade vidare till Fröå tjärn där vi skulle förbereda för en borrning. Det var så jävla mycket knott att man knappt såg handen framför sig.
Dagen har gått relativt snabbt och har varit ganska rolig. Je hacke å je borre. Dock har jag en timmes arbete kvar. Nämligen att skotta grus. Tjoho! Tror jag ska ta tjuren vid hornen och ge mig ut för att skotta i hettan nu.


tetrok åp sunob rah noH

Schleten

Nu är det bestämt att jag ska jobba imorgon. Det blir jobb med Jesper eftersom Dan opererat sitt knä efter snowboard-crash och måste därför vila benet. Men det blir nog bra det med.

Ikväll kollade jag på ett South Park-avsnitt med syster innan jag duschade för att sedan sova. Riktigt roligt avsnitt som handlar om finanskrisen.
Vaknade för en stund sedan och ska sova nu igen.


Just another day

Knega å knega. Det är ett jävla skitigt sätt att tjäna pengar, men det ska väl göras. I guess. Varför kan man inte bara få pengar av att inte göra något? Tror jag måste starta en sådan fond. Typ "Fattiglappsfonden". Aja, work sucks, empty pocket sucks more. Jag och Dan var och installerade luftpumpar i något kristet jävla missionshus i Hålland (no offence).
 Men vad är det egentligen med dessa troende jävlar? Varför tro på en gud? Snacka om svaga personer som söker tröst hos någon pervers gammal gubbe som kallar sig präst och bokstavligt talat suger pengar ur folk. Inse att gud inte finns. Jesus har aldrig funnits. Ett liv efter döden är bara bullcrap. Open your eyes! Om ni fortfarande tror på gud så kan ni kolla Part 1 ur filmen Zeitgeist.

 Hur som haver så var snubben som beställde jobbet en jävla pratkvarn! Fy satan så mycket han pratade om allt och inget.
Varmt var det idag också. Trött var bara förnamnet och illamående var jag dessutom. Pissig dag. Men det är väl dagar som denna som gör att andra dagar känns så jävla bra.

Ikväller blir det till att äta tårta och sova. Sen om jag ska jobba imorgon vet jag inte för jag behöver inte om jag inte vill. Men det är ju förlorad inkomst. Får se vad som händer! Antagligen så gör jag ett inlägg till ikväll så får vi se om jag bestämt mig då. Men nu börjar jag fundera på om jag ska se på film och äta tårta. Eller south park och tårta.

Nu ropade syrran att det är dags för käfe å towrta. Moms!
Vi ses ikväll fans

Varm i Kall

Vilket jävla väder va?! Helt vindstilla, solen steker, knotten bits. Fyfan för att jobba med tjocka, svarta arbetsbyxor nu!
Jag har iaf varit i Kall och installerat en luftvärmepump idag. fick slita av mig så gott som alla kläder för att jag skulle överleva i värmen mot husväggen. Dan och jag var sjukt sugna på att bada i Kallsjön eftersom vi nästan svimmade av hettan. Men vi hade tyvärr inte tid. Dagen flöt på, bokstavligt talat, och jag fick jobba i hettan medan Dan jobbade i en kylig källare. Och äta går det inte heller att göra i denna hetta! Tacka vet jag snö.



Nu ska jag duscha och sen sova. Efterlängtat minst sagt!
Funderar på att shoppa kläder också.


Top shottas are back in full effect, bloodclaat!

RSS 2.0