Imma pick the world up and imma drop it on your fucking head

Jag behöver sömn, men sömn är något jag inte har tid med! Men nu ligger sötnöffen och kollar antika saker på blocket. Börjar bli sugen på loppis? Nu ska jag sova och krama lurvpuppan♥ Sleep well cyckelställ

I'll do you like a truck

Nu är allt frirrat inför fekke å berrat innan marren.

It was all just a dream

Fuck all you hoes. get a grip

Dagen innan blodbadet

Återigen befinner jag mig hemma hos min älskling♥ Vi har nyss ätit pannkaka och nu tänkte jag skriva lite på bloggen. Vem vet, jag kanske kommer läsa det här om något år?
Imorse vaknade jag med feber, igen. Gick till skolan iaf för att göra klart iaf lite av alla j*vla uppgifter vi får hela jävla tiden. Ha naturkunskap och gjorde inte ett piss, som vanligt. Men då bestämde jag mig för att gå på stödlektionen för att arbeta lite. Jag trodde inte jag skulle klara av att koncentrera mig på uppgifterna men det gick bra. Fick till 3 eller fyra uppgifter. Det var ch00kt naiz.
Efter det träffade jag klikkilikki å satt å väntade på henne medan hon gymmade (jag är ju sjuk så avstod träningen). Fick även massa geléhjärtan av henne i en hjärtförpackning. Du är så sötkorv din lilla potatis♥



Nu ska jag vänta på kiiiiiks så ska vi ta bilen hem till mig å hämta saker så ska jag sova här. Imorgon ska vi på loppis! Ska köpa nått gammalt trasigt å rusta upp det. Kan bli roligt! :) Det är iaf underbart med lov och jag ska ta det lugnt, plugga och jobba det här lovet. Blir nog knappt någon snowboardåkning alls.
Nu blir det nog lite mer plugg. Eller sova. Eller bara vara.. (blir nog facebook).

It's a pity.. such a pity

Marlon Asher – Ganja Farmer

Det kan man undra

Vad.fan.ska.man.ha.studentkortet.till.?.
Jag har då aldrig använt det till något iaf

cheeaa

My homeboys tried to warn me. But that butt you got. Make Me so horny!

2010 31 03

Jag är sjuk som vanligt och så jävla less på det!! Jag tröstade mig själv med ett stycke macka och ett stycke cola. Apropå cola så köpte jag en coke cherry å en coke vanilla igår. smaken smekte mina smaklökar riktigt fint.

Nu sitter jag på naturkunskapen och skriver uppsatser. Hm, jag insåg precis att jag bloggar ofta på onsdagar. Hur kommer det sig? Det kan väl inte ha å göra med att jag arbetar väldigt lite på NK:n?? Nejdå, det är nog bara en slump.

Förresten, mina läsare har ökat! nu är jag snart större än kissiepissie.
Fortsätt läsa!

Sov göttegöttans


amagad sow amazing

Nu har vi kommit igång med filmredigeringen till vårt projektarbete! Det blir riktigt azum om jag får säga det själv. Om jag frågar er så får jag inte säga det själv.
-
-
Hela dagen har varit seg med feber och pissiga lektioner. Gick till seery å snäkade lite innan jag gick till stan å träffade Sofia och Kikki. Det var väldans 3vligt. Förlåt kikki
-
-
Nu när vi har arbetat klart för dagen med projektet ska jag bege mig mot gamla jaktmarker, sängen.
Min strumpa behöver sova och det ska den få göra! Ice ice baby

K<3 . K<3 . K<3

kingsnqueens

Höhö. Hehe. Jag har gått och blivit the almighty dj mixer. Ojojoj. Så grymt att jag fick lite spillning i byxan. Sitter hemma @ Seery å Likis å mixar pheeta songs med mindre feta effekter. fisk.
Kommer fett med lägga upp låtarna på youtube när jag fått något som inte trashar mina trumhinnor.
Nu ska jag fortsätta mixa! harefett!

Min dag idag, lördag

Min dag idag har varit helt underbar med gumman♥ Riktigt jävla mysigt har det varit! Vi har svullat godsaker och bara legat i sängen å haft det mysigt. Sovit har vi också gjort :) Sedan åkte jag hem å träffade Jacob (mmmm bejkon!) på tåget. Kan inte säga annat än att man saknar den grabben å allt hyss vi haft för oss. Kom iaf hem till ett par riktigt sura päron! Åt lite, kollade lite filmer inspelade när jag var jätteliten, duschade å la mig här. Nu ligger jag å lyssnar på musik, lägger till lite ny musik å funntar på att sova strax. Saknar dig K♥ du är mitt äckel, som spottar mig i ansiktet. Kvinnan har ju problem! :)
-Du är knäpp!


http://www.geekologie.com/2010/03/when_youre_really_in_love_baco.php
Jag ska ge dig en sån där lurvis!


Nu ska jag försöka sova tror jag! Ha det bra.
Fet jävla love to you!

Lördag

Igår, fredag, var jag och kikki på en hemmafest i Torvalla först där det inte hände speciellt mycket. Efter det drog vi till körfältet där det var nån som hyrt lokal. Men först när vi kom dit var det äckligt mycket folk för en sån liten lokal och nästan inga var där för att festa, bara för att dricka kändes det som. Det var dessutom inte alla som kom in. Men det slutade iaf med att vi drog hem och sov för att det inte hände nått kul och polisen kom plus att Fältis var där.

Idag är det lördag, vilket betyder att jag å kikki får svulla onyttiga saker eftersom vi inte äter något (nästan) onyttigt under sön-fre. Så vi har käkat lite godsaker å tänkte kolla film men voddler fungerar inge bra så det sket sig. Nu är kikki å pratar med sina päron å jag ligger här. Nu ska jag sova. ____GNATT____

Markoolio?

Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar..

Godmorgon

Sometimes I hate you. I fucking hate you!
C what I mean

I'm in Miami bitch

LMFAO – I'm In Miami Bitch
Jag gillar att vara frisk, vilket jag inte är nu. Men ska iaf ut imorgon på kalas och tar antagligen morgon-nabot hem lördag så jag kan åka lite snowboard innan jag ska söndag. Städa lägenheter *suck*
Har idag jobbat med projektarbete med seery. "working hard. or hardly working"

Nu ska jag lägga ned detta. hane!

Nu spelar vi lite david guetta och bara går lös i klassrummet! pickadoller överallt

Haha grym snubbe!

AAAAAMAAAGAD!!!!

höhöhöhöhö hohohooh ihhiihih fnissss amagamakmgidmfkda
SSERRR Y DANSAR """ Ro nrycker musch.. jag är efterbblivne






och extremt eftertraktad

Fin Bild

Samhälle igen och jag dör, sen tar jag självmord och efter det så spyr jag för det här är så kuuul! Partymusik spränger mina feta datorhögtalare och seery sitter å diggar i smyg, den jäveln. Dansa loss för fan, fifan!
kakor är gött, jag är göttare och nu ska jag försöka jobba!
baby i get down down down

rudebwoay

Pappa och mamma var ute i helgen och pimplade vilket resulterade i 3 rödingar, varav en av dem kom i min ägo. Den har jag alltså ätit idag och den smakade mycket mycket bra! Har idag gjort prov på projekt och företagande och även försökt arbeta med samhälle på stödlektionen (ganska efterbliven är jag). Efter det drog jag och kikki på gymmet där jag tog det ganska lungt på löp- och cykelmaskinerna eftersom jag varit sjuk. Men det var skönt att komma igång igen. Efter det kom jag hem och fick panikanfall över mitt PA. Så där låg jag med ett stycke köttbit kallat kikki bredvid mig å försökte komma på idéer till en stopmotionfilm, men det var ganska mycket stop i motionen i min hjärna just då. Nu är jag hemma hos lurvan och ska sova (redan) vilket ska bli skönt med tanke på john blund som försökt tränga in i min smarta hjärna sedan klockan 8 ungefär.
Dags att ta ur linser m.m.
wha gwan?

Cyberheaven

Många lektioner man har i skolan är så fruktansvärt överskattade då man inte gör ett skit, inte lär sig ett skit å inte bryr sig ett skit. Så känner jag inför ungefär 80% av alla lektioner jag har just nu. Jag trodde aldrig jag skulle bli såhär le på att vara på skolan som var så jävla rolig hela 1an. Nu är det totalt värdelöst att kliva upp på morgonen. Jag ligger efter i vartenda ämne och av någon anledning bryr jag mig inte?! Någon annan som känner likadant?
Nu sitter jag och skriver om Kristdemo-dumihuvet-kraterna och deras politiska idéer om ett bättre samhälle (vilket de aldrig skulle lyckas med). Helt totalt värdelös politik de för och jag håller på att spricka av aggressioner just nu. Jag har nyss gjort ett prov i projekt och företagande där jag skrev typ 5 sidor på 40 minuter, jag blev anfådd för jag skrev så mycket. Det kan inte vara hälsosamt. Tillslut hade jag så ont i mitt mongisfinger att jag gav upp å lämnade in pappret. Tror fan jag må operera finger-fan.
Efter skolan ska jag på gymmet, hoppas jag orkar gymma utan mat i magen. Jag har ju dessvärre inte råd att köpa mat eftersom jag har 102 kr kvar på mitt konto..känns bra! ♣
Saknar kikki lite. Vill slå henne, misshandla min kvinna! ♥ Kvinnomisshandel är underskattat tycker kikki. Hon gillar det.

Vote for Filip

http://www.ballerina.se/index.php?id=198
Naturkunskap igen. Sitter å ska skriva om lungor tror jag, vilket jag inte orkar. Men har inte tid att skriva mer nu, måste göra naturkunskap!

men jag vill ha lördag idag..

Jag vill ha gottis! nu

SLUTA HACKA MIN SPOTIFY

I f*cking h8 this. nu ligger jag i sängen å må plugga till helvetesprov. måste stå ut med kikki också som bara fb:ar å läser bloggar. kul liv. att vara social är överskattat, tydligen. aja nu ska jag plugga innan jag ska hem.
Har förresten varit förbi på WE en snabbis å pratade med Erik och Marcus Freeman. sjukt kul att träffa Marcus igen, länge sedan sist och hade ju lite att snacka om. :)
Nu ska jag misshandla frugan lite sedan plugga, peass

skolan med tanoth

nu är jag less..nu är jag JÄVLIGT less på att sitta inne på skolan när solen skiner utomhus! Äckligt tråkig it-samordningslektion och jag vill ha bubbelvatten.. Nu ska jag dränka mig i toan tillsammans med seery som också vill dö. Ha ett bra liv, vi ses i nangijala!

All makt åt tengil!

get your booty on the dancefloor

Historia är väl ganska roligt, men att behöva anstränga sig och lära sig något?? Det är mindre roligt..Jag sitter iaf och skriver om Afghan-sovjetiska kriget. Det är rätt intressant och nu ska vi se en kort film om mellankrigstiden! Ses sen.

Where is the love

Länge sedan jag var såhär trött. Nu äre fan dags att sova! men först ska jag å kikki fixa hennes säng å hon ska tydligen störa mig med den där idiotiska dammsugaren! Nu vill hon ha hjälp också. Aldrig är hon nöjd! Jag har ju hjälpt henne äta tacos, räcker inte det? damn you
Idag har det varit sjuuukt segt att jobba med tanke på att det var typ säsongens bästa dag i backen enligt flera källor. Jag jobbade iaf med Anna Hagström och Joanna Kemdal vilket var betydligt roligare än sist jag jobbade, då jag fick jobba med nån torr jävel. Skyndade mig hem efter jobbet å tog 5-bussen med sassa. Bussen missade oss å vi fick hoppa på nästa buss som kom, skälla på den busschauffören att förra bussen missade oss, vilket gjorde att busschauffören ringde den efterblivna chauffören och sa åt honom att vänta i järpen. Så vi hoppade på bussen där å åkte sen till ÖSD där jag träffade Kikki, sen åt vi tacos å nu ska vi städa lite på hennes rum.
Nu startade hon dammsugaren så nu hör jag inte mina tankar vilket stör min awesomeness, alltså måste jag sluta blågga. Tjoflöjt

Ny busstid! klockan 5

Nu har dom ändrat busstiden till klockan 5 istället för 4, vilket gör att jag hinner med den efter jobbet. Skönt! Nu ska jag skynda mig för den går om 30. Hare!

Tillbaka?

Kan det inte va som då?

aboo, jalla jag svär

Efter att ha snoozat några gånger så äre dags att kliva upp å äta frukost m.m. innan jag kör till jobbet. pepp är jag verkligen inte på att jobba nu när jag är sjuk å allt, men det ska göras. Pengarna behöver jag minst sagt.
Ha en bra dag så skriver jag senare när jag kommer hem igen! tjosan

Förslag?

Nu behöver jag lite ny musik till min spellista på spotify. Skicka låtförslag på msn, facebook eller kommentera här eller gör hurfan ni vill så länge ni ger mig förslag! Jag ska ju som sagt upp å jobba imorgon så ska sova så fort jag snackat klart med erik om kryssning (börjar bli sjuuukt sugen på att åka på en till).
piiiz

HAHHAHAA

haha seery du gjorde min kväll. haha tack

I'm not sure anymore, who will be knockin' on my door

Nu har jag fått i mig sjukt goda burgare! ost, bacon, dressing, gukkamåll m.m. mums! Snart ska jag vänta på att låtarna spelas in från spotify så jag kan lägga dem på telen, sen ska jag väl hitta på nått. Jobb imorgon så måste sova rätt tidigt antar jag.  Nu sög det här.
now is to l8

Jobb imorgon

hejhej. Sitter i sängen nu nyduschad och ska klä på mig för att sedan gå ner för en trappa, genom hallen, in till köket där jag ska äta en feeet burgare.
MAAAAAVAADOOOOO!
Nu ska jag smeta på mig kläderna. man kanske hörs senare?

TRött

Hemma igen efter ännu en dag i backen. kom ut rätt sent, efter att det superfina vädret försvunnit (helvete). Åkte med Issa och Sara först, sen träffade vi ida, ville å john som vi åkte med tills vi träffade simon. Det var riktigt kul att åka med tyvärr var vädret värdelöst. Men  men. Nu ska jag springa på muggen, harre

YES. äntligen.

Har letat efter den här låten! äntligen hittade jag den
Spragga Benz – Backshot

Oblivion

Jag vill inte tänka på dig och det tänker jag inte göra heller. Inte idag. Haregötthej!

HAHAHA


f1

Dion & The Belmonts – The Wanderer

Hej igen

Nä ja nu jävlar fan vare länge sedan jag skrev något. Hur kommer detta sig då? Vad har kungen haft för sig? Jodu såhär ligger det till: Jag har varit på studentkryssning vilket var det roligaste jag någonsin gjort. Det var bara massa fzzt och skönt folk blandat med mindre skönt folk. Skönt tax free okshå. Efter kryssningen blev jag sjuk (jag var sjuk innan jag åkte) och har legat sjuk hela sportlovet tillsammans med kikki här hemma i Åre. Efter lovet blev det skola vilket inte direkt har gjort mig friskare. Nu orkar jag inte skriva mer om mitt tråkiga veckodags-liv eftersom jag är för coolish för sånt.
Idag har varit en sunkig skitdag. Men imorgon får jag svulla ballerina kladdkakor som jag köpte idag! Jag och kikki får nämligen bara äta onyttigt på dagen efter fredagen, vilket råkar vara en lördag denna vecka. tralalal nu ska jag sluta skriva innan jag dör av motion.
hej då bu bä

mamma mia hundar borja tala mat!

Jag, kikki, macka, soppa.

next?

Vill ni vara med på 10 sanningar är det bara att kommentera, den som kommenterar först får vara med ;)

10 Saker du inte visste om...KIKKI

  1. Bor i Torvalla
  2. Har två små syskon, en lillasyster och en lillebror
  3. Äter gärna en kladdkakesmet om dagen, helst 2.
  4. Är en partypingla
  5. Är HELT värdelös på att klämma finnar och pormaskar
  6. Är näst bäst på att pussas (Jag är bäst)
  7. Hon har ibland lite för bra självförtroende för sitt eget bästa
  8. Hennes pappa heter Bertil och hennes mamma Anne-Marie
  9. Hon KAN faktiskt vara snäll! Det har hon faktiskt varit mot mig
  10. Hon har många söta trosor, till exempel ett par med en stor nyckelpiga på stjärten och ett par med en gris som ligger och posar sexigt framtill.

it's friggin' ice age!

Nu har jag malt ner två glassar i min kula, vilket känns som något bra. Glass är alltid bra.
Jag började med en päronsplit och avslutade med en Ice Age-glaSs
Nu ska jag skriva på min fula dator med mina vackra fingrar. hane!

WorKkKkkKKKkkk

Nu må ji faaan ta å joppa snabbt! Ligger efter i samhälle, vilket jag doesn't give a flying fuck about. Jag är simply too häftig för sånt.
Roger över roger ut

Fiiiint fisk

I Arkansas är det helt okej för män att slå sina fruar - men bara en gång i månaden.
I West Virginia är det lagligt för den äkta mannen att slå sin hustru, men bara om detta sker offentligt.

Om du är gravid och boende i Storbritannien är det tillåtet att kissa överallt.Och om du så önskar även i en polishjälm.

Det är olagligt att antasta soptunnor i Florida.

Nyladdad mobil!

Igår var en sjukt kul kväll, en underbar natt och imorse vaknade jag riktigt risig. Nu kollar jag movie på skolan, Into The Wild. Nu ska jag försöka koncentrera mig på filmen. tjoflöjt

Grattis (om 9 minuter) Sofia som blir 18 år!

Athena spenderades denna kväll på med underbart folk. Själv var jag riktigt stekig, eller schteeeeekig, som jag skulle ha sagt. Foundation, backslick, puder, fluga, tajta jeans, you name it. Det blev iaf en feeeet fläskfilé med smörstekta kantareller (om jag inte minns fel) och råschteeekta potäter. Ett stycke öl förtärdes även. Efter det gick vi och lekte på isen som fanns på stortorget. Alex tog lite fina kort, vi halkade runt, var allmänt coola och åkte sedan hem. Till kikki alltså, alltså jag och kikki, alltså.
För mer bilder får ni besöka min facebook.
GRATTIS SOFIA!
Lurv♥

That's some shit

Kom-Ihåg

Bot Fly


That thing would make a great clitoris. After that we could call you Doris!

I don't want you to go away feeling bad. I just want you to go away.

Just fan

Jag kom precis att tänka på något roligt!

Vi fortsätter spela rockNroll

Mums vad mackan satt fint! Plus ett stycke sprite
Pussarna var inte heller feeeel

mackköp på g

när jag kommer härifrån
i en stulen Amazon
tar jag första dan
till att dundra in till stan
och släppa loss av bara ......
Kanske träffa lite folk
och mecka sig en redig...

genomgång NK

nackspärr (typ?) hungrig (!!!) och trött.  Nu är genomgången slut och jag ska köpa en dricka, macka och försöka skriva klart artiklar till vår Naturkunskapstidning.
Det var en gång två blåbär som gick på en brygga. *plupp* *plupp*

Skit också! sa Bellman. Och det fick han också

Nyss ätit middag hos/med lurvan. Nu blire bortgång till annat ställe. Till Cillis styr vi vår kosa! Nu lipar grisen igen för hon är klen. Lite incest på g också tror jag, lillebrorsan pussar på kikkis tuttar och klämmer på dem. hm... Familj är bäst, go incest.
Nä nu fan satan i gatan i helvetet är jag sugen på nå gött.
-
-
-
Smek mig Guran du gör mig så vild. Smek mig Guran du gör vad du vill♣

Hannah Montana

Nu får jag tydligen inte ser någe mer H M :( Skriver sen!

@ gris-stina's smaaaala crib!

Just nu vill jag smeta ner en feeeeeet börjare i min mojsiga mage. men allt jag får är huvudmassage av kikki..det är ju visserligen inte ätbart, men underbart ändå! Snart ska vi ge oss ut på promenad i det fina vädret som inte verkar vara fint så länge till. fisk.
Hela dagen idag har halvt sugit för att jag suttit inne i det här fina vädret och försökt arbetat med skolarbete, vilket inte har funkat så bra.
Nu blir jag ihjälslagen av k's little brother för han inte vill att jag ska pussa kikki. Jävla pussHitler. Jag måste tyvärr kapitulera och fly fältet. Over and out. 

bad filip, very bad filip!

Nu har jag gjort bort mig.. Kommer jag bli fattig?

Jag har ju inte lagt upp en bild på länge så här har ni en


GH i Toris

Ännu en skoldag avklarad. Knappt, men det gick! Hade sovmorgon, började 12.15 med en skitlektion. Gjorde inte ett piss under hela lektionen och gick därifrån kissnödig å trött. Gick på stan en snabbis med kikkis å träffade T to the bias, gav honom ett papper. Sen åkte jag hem till Cilla å käkade piiiizzahhh. Nu sitter Gris-Stina och Sill-fitta å spelar Guitar Hero. Jag får inte spela för dom klarar inte av mitt motstånd, lite för episk för dom helt enkelt.
Om ett tag ska jag väl hem och vem vet vad som händer då. Ska iaf prata med Jenny, se vad hu hitt ut på!
Bara 4 dagar ungefär innan kryssningen..Med Beachparty som tema. Blir nog schoooockt nachjs.
Skriver l8er. tuff life

RSS 2.0