Fishhka

Ingen fisk idag inte.

undra sa flundra om gädda är en fisk

jag fångade en fisk en dag, men fisken gled ur näven. Jag fångade han änn-u än gång men lika glad var fisken. sedan sprätta jag honom och tog med honom hem till kikki. Imorgon ska han rökas! Nu ska jag sova. Kikken är väl grinig *cry baby cry* men jag behöver sova. Hon är så jävla desperat att kolla facebook 10000000 gånger om dagen att jag orkar inte. Facebook, wattafack? What's the deal liksom. Aja. Godnatt facebook neard ♥

Ont i käften! "Våga vägra jävla fittblåsor"

Nu är jag hemma i Åre efter en mysigt minisemester med kikki i först Sundsvall, sedan Sollefteå! Vi har shoppat, bott på hotell, åkt bil, shoppat lite mer, gått på restaurang, besökt Ida i Solle och lekt med djur. Det var alltså min studentpresent av kikki, att bo på hotell och restaurang! Tack älskling ♥
Idag har jag tvättat bilen igen och nu ska jag sova! Gnatt!

Dubstep of the day


Ny design

Nu när sommaren är här (egentligen SKA vara här, det är ju för fan fortfarande istid utomhus) så känner jag att den svarta färgen börjar bli såååååå himla 2009! Så nu måste jag ha en ny design och en ny header. Några förslag? Skriv ett brev där du berättar vad du tycker och varför just din idé är den bästa. Märk kuvertet med "Design" och skicka till:
Såå 501
83013 Åre
Sweden

MVH
Filip Granström

Utnött? Japp!



(Still good though)

I want nice weather and I want it now + an i cold ice cream will compliment the style

Goddag mina kära läsare, vänner, ovänner, grannar, icke grannar osv.
Den här morgonen var något jag skulle vilja kalla vid..hm, typ skit?! Vaknade med hals,huvud,nacke och resten av kroppen-ont. Är sjuk, igen. Vilket den här gången (som nästan alla andra gånger) beror på att jag inte sover. Jag lägger mig sent å vaknar tidigt. Dessutom åt jag ingen middag igår! Så jag var cp-hungrig när jag vaknade, vilket jag fortfarande är. Men on the spis my eggs is koking. Så snart blir det frulle.

Nu ska jag keeeeega!
Gädda är en fisk!

Fuck the pain away

Not for me

Turn the other cheek

You never ever practice what you preach

Pensionären Simon bet av sina tänder på en ostfralla. Pretty funny

Bilen är, äntligen, nypolerad! Imorgon ska jag fortsätta med bilen, men då ska den vaxas! Sen ska den städas invändigt också är det lite andra småsaker som ska fixas på den. Blir gött de tills fredag då jag å kikki far till Sundsvall.
Sova!

Sov gott, havet är blått

GODNATT!

B-b-b-b-b-b-bassss?

*Pust* *Stånk* *Stön*
Ungefär så lät det när jag var ute och tvättade bilen och polerade den, så mycket jag hann vill säga. Tvättade riktigt noggrant och polerade lite lite av bilen. Ska fortsätta tidigt imorgon för att hinna klart innan fredag då jag och kikki tar bilen till SUNDSVALL. AWESOME!

Där ska vi bo på hotell, supermysigt.
Idag har jag sökt jobb på lite olika ställen och när jag väl skulle hem, med pappa, så hinner vi åka ända till Trångsviken innan pappa kommer på att han skulle kolla på åkgräsklippare när han var i stan. Så då var det bara att vända igen. Fick iaf en french påväg tillbaka! ;) Nu spelar jag in musik från Spotify för att ha när jag å lurvan åker till S-vall. Men ska la sova snart kanske? Eeeelleeeeh?

Intervju for you?

WEbutiken söker extrapersonal och jag har sökt dit. Var på intervju idag och det gick riktigt bra. Det var 50 st som hade sökt tjänsten och det var bara 6 st som hade kommit vidare till intervju, vilket kändes grymt! Efter intervjun så gick jag på stan med kikki å kollade lite kläder och åt glass med bananströssel. Innan vi åt glassen hittade vi även shampoo och balsam som luktade så jävla gott! Det luktade nämligen banan! :D Det blir till att inhandla det sen, när ekonomin börjar bli lite mer stabil. Just nu hoppas jag verkligen på jobbet på WE! Det vore drömmen, även om det bara handlar om extrajobb än så länge. Dom skulle iaf ringa under veckan, oavsett besked. Hoppas hoppas...



Studenten 2010

Som sagt, min student var helt fantastisk! Hade så jävla roligt tillsammans med flickvän, klasskamrater och andra vänner. Sjukt lyckad student! Finfina presenter och allt var helt underbart. Hela sista veckan var full av fulla, festande, glada och lyckliga studenter. Började på måndagen med Körfältsgrillen 2.0 som var helt urspårad. Dagen efter det var jag på Österäng om jag inte minns helt fel. Sedan dagen efter det var jag på Österäng igen. Jag är iaf säker på att jag var där på onsdagen :) Mösspåtagningsbalen veckan innan, bajj de wäjj, var grymt rolig den med. På torsdagen pyntade vi vårat fina flak.

Sedan på fredagen:
Vaknade, duschade å dressade upp. Mötte Jocke, körde bil hem till Victor där vi fortsatte fixa flak och champagnefrukost. Champagnefrukosten blev riktigt riktigt lyckad med musik, champagne, snittar, jordgubbar, vodkamelon, ananas, öl m.m. Därefter gick vi till församlingsgården för avslutningsceremoni. Blev lite sång, betygsutdelning och stipendium. Gick ut på trappen, mötte familj och flickvän. Fick en KRONAN-hoj! Grön och fin. Får se om jag pimpar den eller om den får fortsätta vara i originalformat. Efter det skyndade jag iväg till Victor igen där det var dags för flakåkning. Det var seriöst det en av de roligaste sakerna jag har gjort i hela mitt liv! Vi hade grymt bra högtalare vilket gjorde allt lite roligare. Sedan blev det middag på Marité med familj samt moster och hennes man. Sedan åkte jag till lägenheten å träffade Kikki för att sedan få skjuts av Pontus Öhnström till Kikki så jag kunde hämta nya kläder att ha på kvällen. Sedan blev det PARTY PARTY PARTY med skönt folk. Hade en grym kväll/natt med kikki, hörnfeldt, björk mfl. Rådhustrappan var full av fulla sjungande studenter.
Lördagen:
Dagen efter studenten åkte jag, kikki å tobbe hem med min bil hem till mig. Där var det studentbjudning eller whattafck det nu heter. Hade det riktigt skönt och totalnöjd efter gårdagen, fick massa fina presenter och mådde gött. Fick halva min bil i present! Plus saker till bilen, t.ex. wonderbaum, tvättsvampar, bilwax, bogserlina m.m, lasse åberg-glas, skål, spritmått, presentkort och annat gott! Ruskigt god mat var det och sen kväll med älskling.

Nä nu jävlar!

är det dags att ta tag i bloggen igen. Jomen visst serru! Min student har varit helt fantastisk! Kunde nog inte ha varit bättre. Vad som hände m.m skriver jag imorgon eller nått. Apropå imorgon så ska jag på jobbintervju för WE imorgon. Skulle ha varit i fredags men Rasmus Molunds flight hem från Kroatien blev inställt (pga flygstrejken?) så det blir imorgon istället. Jag skriver mer senare, måste sova nuuuuu'! God natt alla koola katter.
PEace oUt

We miss you

Var på minnesceremoni idag för Niklas Lindholm som i söndags avled efter att ha krockat med sin bil påväg hem till hammarstrand. Det var riktigt jobbigt och många tårar men det var ändå skönt att gå dit. Tänker mycket på familjen samt anhöriga som lider otroligt mycket just nu. För min del var den en otroligt rolig och go kompis som försvann. Han kommer minst sagt att vara saknad föralltid. <3

Rest In Peace Niklas Lindholm. We love you!

I söndags, den 6 i 6 2010 dog Niklas Lindholm. Känns helt sjukt att jag bara någon dag innan pratade med honom, skrattade med honom. Helt sjukt underbar person. Rolig och go. Ska på minnesceremoni imorgon i stan. Ska sova nu. Godnatt.

Streessss

För mycket student för att blogga. Kanske skriva sen, vA?

RSS 2.0