It's snowin'

Ute snöar det för fulla muggar och har så gjort hela dagen! Nice tycker jag.


Jag ska åka till Ösd om 10 minuter så jag måste packa ner datorn nu och göra mig klar. Nu kommer jag vara i min grotta utan internet i några dagar igen så jag skriver kanske på Fredag. Eller så skriver jag på skolan. Vi får la se!

jaha nehe!?

host host

Hostan dödar mig. Orka hosta! Jag har sjukt tråkigt och kommer nog lägga mig i sängen snart. Men först blir det till att duscha!
Vad fan gör man en söndag kväll för att den inte ska suga??



teeny weeny..y&m

Du och jag

Jag sitter nu på rummet och chattar lite, kollar lite på facebook o.s.v. En vanlig tråkig söndag. Söndagar borde avlivas! Tacka vet jag att man kan kolla på South Park gratis. Alla 10 första säsongerna!


Tyvärr har jag och Moa gjort slut vilket är väldigt tråkigt men så är det.. Vi är fortfarande vänner och kommer fortsätta vara det hoppas jag. Orkar inte gå in på några detaljer här på bloggen.

Jag funderar på en ny bloggdesign bara för att jag har så otroligt mycket att fylla ut min tid idag med. Vet dock inte hur jag ska göra så jag orkar nog inte (:



Hold me now

Helg i Såå

Såå igen. Fyfan så tråkigt det är här just nu. Dock är det inte mycket roligare i stan. Men men. Martin kommer förbi senare. Vad som händer då vet vi väl inte men något ska vi göra. Veckan i skolan har varit helt okej. Nu är det musik.


ÖSD - ÅRE - ÖSD

idag var jag först på skolan (skittrött) åkte hem till Åre för att jobba en liten snabbis med att hålla en kurs för pappa och hans anställda ;). Hämtade ut mitt paket med kläder från Californian Roots också. Riktigt nice var det. Bättre än väntat! Trodde ryggsäcken skulle vara skit men den visade sig vara bäst (: Senare ikväll tar jag nabotåget 20 över 7 till Ösd igen. Där vet jag inte vad som händer. Får väl se lite senare. Pissväder har vi också! Satans jävla as.

ALLA borde kolla på South Park-avsnittet A Ladder To Heaven!
Ett av de roligaste avsnittet Mike och Trent har skapat. Sjukt bra humor!

Ha do YOU actually believe in the ladder to heaven?
If... heaven is an eight-year-old boy, and the ladder is my penis...

Nyklöft litten pöjk!

Idag vaknade jag och insåg att, "fan!" den här dagen kommer suga! Och mycket riktigt, den sög! Började med att jobba en timme innan jag åkte till Trudes för att klippa mig. Blev väl inte direkt överförtjust över det men jag lever. Fortsatte att jobba och har mått skit hela dagen. Oavbrutet illa mående, jag kanske är gravid.. Nu har jag iaf slutat för ungefär 12 minuter sedan så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan packa innan jag äter middag så jag hinner ta tåget till Östersund. Väl i Östersund ska jag kanske träffa Julia.

Måste skynda mig nu! Bråttom bråttom..

Klippa mig

Imorgon ska frisören klippa mig. Äntligen! Sen ska jag jobba, precis som jag gjort idag.

Sovdags snart antar jag.

Kinamat igen

Sitter och lyssnar på musik nu. Har varit i stan idag och shoppat lite med familjen och ätit kina. 
Roger över


Chillsås

Sitter hemma hos Seery å chillar.
Idag har jag varit på skolan, simmat, käkat pizza å gått hit.

Heroes

Sitter hemma hos Seery å Likeis nu å har nyss ätit en marschmallows-muffin å en äppelkam. Smaskens. Har fått i mig en banan och 1 risifrutti samt en mannafrutti.

Jöbber

Jobbar idag. Just nu har jag lunch så jag äter lite chips som blev kvar sen igår. Myms!
Men nu ska jag ut å jobba igen. Ma råkes


Chipsådips

Martin svängde förbi för att leka med mig. Men innan han kom hit tänkte jag tömma båten på vatten. Så jag tog fyrhjulingen ner och gjorde det. Men på hemvägen så dog fyrhjulingen mitt i uppförsbacken. Så då fick vi putta upp den. Orka röra på sig.
Sedan spelade vi lite znes. Efter det så cyklade vi till affären och köpte godis, chips å dipp. Kollade på Running Scared, skrev ut daniels CV, fortsatte kolla på filmen, åt middag (skinkstek, mosade-äppel-sak, sviskon, svartavinbär-chutney, potatis, sås), spelade Quake 3, fortsatte kolla film, Martin åkte hem. Nu ska jag försöka få familjen att kolla på Transformers med mig. Dom lär ju vägra, men man vet aldrig! Dom blir nog så glada att jag vill se film med dem att dom går med på att se filmen.

Hejhopp

Regn.Auktion

Vaknade nyss. Ska på auktion senare. Sen kanske jag börjar lite smått att planera mitt projekt om det går enligt planerna.


Tunnbröd

Kom hem från stan idag. Stannade en dag extra i Ösd för att möblera om och vara med gumman min. Möbleringen blev helt okej. Nu är det bara lite städning kvar innan det är helt bra. Det var underbart att vara med Moa. Mer sånt!

Bakade tunnbröd med Simon ikväll vilket var riktigt kul. Tyckte jag iaf. Simon var nog mest uttråkad. Men så har ju han bakat lite mer än mig också. Dock så var mina tunnbröd bra medan hans sög! ;) Fick ta med mig massa tunnbröd hem. Tack Boel!

Ska hoppa ner i sängen å drömma lite nu. Saknar snowboard. Musik. Projektarbete. Pengar. Mycket att tänka på.



My precious..

RSS 2.0