Nysynkroniserad iPhone. Skönt!

Senaste tiden har jag åkt snowboard och försökt plugga körkort. Det med snowboarden har jag laft mycket energi på, dock inte lika mycket på körkortet. Tyvärr. Men det ska nog gå bra det med. Om mindre än 2 timmar fyller jag 18 vilket kommer bli skööönt. Efterlängtat.
Ikväll kommer Martin och Simon hit och Tobbe å Issa är hemma så det blir nog treffligt. Just för stunden sitter jag och lyssnar på Thin Lizzy och fick ett sms av Linn Mosten. Vilken jävla tönt!

Nu ska jag spela lite mer munspel. fifan så sköjj det är!


Bra julklappar!

Jag har haft en riktigt bra jul med snowboard och bra julklappar! Tackar alla som gjort julen bra! Nu ska jag sova för att shredda imorgon. Sov gött!


Julmat - check

Nu har vi kägat mat och jag spricker snart.

Vaknade 08.15 av mitt alarm på mobilen för jag skulle ut och åka snowboard. Sjukt kul att glida runt med tobbe i powpow. Åkte någon timme innan det bar av hemåt, duschade, tomtade lite för Martin och Simon, Kalle Anka sen maaat! Snart blir det klappar!

Må dra ner nu.

Ma råkes

Ring

Jag sticker ut i backen om 20 minuter. Vill ni åka med mig är det bara att ringa!

R.I.P Simon's Technine


GOD JUL

Jag vill bara hälsa alla en jävligt god jul!

Godnatt


Fototävling

Nu är det såhär: Jag är med i en fototävling och anser att det bästa för er egen hälsa är att gå in och rösta höga poäng (läs 10or) på mina bilder! :D

De som röstar 10 ska bli rikligen belönade!

http://fototavling.idg.se/bildtavling/13/vote.jsp?mid=92e0e98c189bb3e7
http://fototavling.idg.se/bildtavling/13/vote.jsp?mid=6794d6b34fed7edb
http://fototavling.idg.se/bildtavling/13/vote.jsp?mid=c7f02ee02cabaecf

Tack på förhand ;)

Såååå gött


Vaknade runt 10 imorse och var sjukt sugen på att åka bräda så snackade med Issa och Tobbe. Käkade frukost och ringde Martin. Strax efter elva åkte vi till Tegefjäll och smörade omkring i lite lössnö. Det var underbart tills jag gjorde illa mitt äckliga ben jag bröt förut. Så nu sitter jag och stinker Tiger Balsam och kan inte gå utan att halvt dö. Men men sånt händer. Vi var iaf iväg till Max och käkade, riktigt gott! Dock köpte Tobbe en Big Hot i tron om att det var dubbel 90grammare som det ser ut som. Det var bara en dubbel 45grammare. Jävla sniket! Efter det drog vi till Åre Skidsport och gluttade på saker som vore kul att köpa. Till exempel ny jacka och nya bindningar. Hittade en Airblaster-jacka och Infidel-bindningar. Måste ha! Fick ju lön idag så det ska jag nog ha råd med! ;)

Vad som händer ikväll vet jag inte än men kanske smeta iväg till någon och kolla på film. Bara chilla ikväll helt enkelt.


del 2

då kanske ni undrar varför jag döpte inlägget till SATAN I HELVETE ? Jag glömde skriva varför... Det var iaf för att det var World Snowboard Day i Bydalen som jag hade peppat som FAN till men som jag missade.. :/ TRISST. Aja fick ju åka lite snowboard hemma  iaf :)

SATAN I HELVETE

I fredags åkte jag och Martin till stan där vi julhandlade, chillade, käkade pizza, lekte med Cazandra och Nike, soooov, sov lite till och sen gick vi och la oss.

Ikväll var jag ut med Martin och bygge ett hopp av en oljetunna. Det var grymt roligt och ska göras om. Imorn kväll. Vi tog lite bilder också som jag slänger upp här imorgon troligtvis.

Nu ska jag försöka sova lite mer. Godnatt!

Stan ikväll med mmmmmMartinio

Jag och Martin har en varsin plånbok gjord av silvertejp. Vi är coola.


Halkbana som sagt

Igår var jag som sagt på halkbanan vilket var sjukt roligt. Jag fick åka/köra med nån snubbe som hetter Rasmus. En skön kille och vi hade definitivt roligast av alla som var där.  :) Efter halkbanan åkte jag hem med bussen, fick dock kliva av i Järpen där pappa kom med bilen, så övningskörde jag lite innan vi fortsatte hem. Kvällen var ganska händelselös och jag var/är sliten som..nått jävligt slitet. Idag har jag haft körlektion, pluggat lite körkort och tagit en tur upp på Sååberget för att sedan åka ner med snowboard i puder. phedt niaz. Dock är det förjävla kallt ute! -26 grader just nu.

Har kollat på The Hangover också. Jag tyckte det var en ganska störd med riktigt rolig film. Absolut värd att se! vad som händer ikväll får vi se senare. Nu ska jag döscha. ciao

Halkbana

Var på halkbanan idag vilket var GRYMT roligt! Skriver mer senare, måste sova nu!

Manöverbana

Jag som trodde jag skulle vara ledig idag. Men IKKE! Istället för att jobba måste jag kliva upp för att köra manöverbana!

herrå

Uppe med tuppen!

Vaknade för en stund sedan, faktiskt ganska pigg! Hoppas det håller i sig idag så jag slipper bli på dåligt humör ;)
Hoppas alla får en bra dag!

Läggdags

Imorgon blir det till att jobba igen. Småsegt? Svar: Ja!
Trött, less, irriterad. Så skulle man kunna beskriva mig just nu. Så nu drar jag. Pös

Mi talk wid gunshot

Idag sitter jag och funderar och försöker städa. Men det finns viktigare saker. Till exempel facebook och spotify. Jag har idag insett också att det finns kompisar som inte längre är kompisar. Trodde väl aldrig att så bra vänner skulle sluta höra av sig, men så kan det vara. Rot int i de där nå mer, som en Sven-E skulle ha sagt. Jag har iaf lyckats göra 1 körkortsprov idag! Hittat massa bra låtar och ätit frukost. Produktiv dag! Nu ska jag försöka städa lite igen..Ma råkes!

Lite bättre

Idag är humöret lite bättre så jag hoppas jobbet ska gå lite bättre! Hoppas även att jag slipper jobba så sent ikväll. Ikväll vet jag inte vad som händer, antingen åker jag till stan eller så stannar jag här och kanske åker snowboard. Det är ju luciaåkning nu så Olympia har öppet dygnet runt. Är dock inte så sugen på att åka i Olympia hela natten. Det alternativ som får flest röster väljer jag så det är bara att försöka få mig att välja det just du vill! ;)

Nu ska jag fortsätta äta frukost för jag ska jobba om 10. Laters


DÅÅLIGT

Nu ska jag och mitt dåliga humör iväg och jobba! Hajs

Okej, jag är kär!

Ethan Deiss

Tillbaka i skiten

Nu var det förbannat många sekunder sedan jag la upp ett inlägg här senast. Jag har verkligen inte haft ork att skriva något även fast det tar ungefär 2 minuter att blogga. Då kanske ni förstår min enorma lathet.

På senaste tiden har det väl hänt en hel del men jag kommer tyvärr inte riktigt ihåg vad. Backarna har iaf öppnat så nu börjar snowboardåkningen komma igång. Jag har varit i skolan och haft riktigt riktigt kul. Nejdå det har jag verkligen inte. SKolan tar livet av mig just nu. Men jag orkar inte försöka minnas mer vad som hänt förutom att jag var i Mattmar i helgen på ett gryyyymt rail/box jam. Det var korvgrillning, musik, skönt folk å en massa railning. Vill ni se mer bilder finns det på Love Wicked's blogg.



F       

RSS 2.0