Tack <3

South Park kan verkligen rädda dagen. Jag tänker låta South Park utföra miraklet ännu en gång och göra mig lite gladare. Hejsvejs & haregött!

Why do they ALWAYS trip and fall?

Igår på körlektionen gick det rätt bra att köra och hon sa att jag kunde grunderna bra. Dock var jag dålig på att kolla speglarna så idag när jag har körlektion så ska jag försöka bättra på det. Jag var ju hos tandläkaren också. Inga hål, sweet skit. Efter det gick jag och kollade jacka på Åre Skidsport. Jag fastnade för den här jackan:

Jag jobbade i ungefär en halvtimme också. Ganska meningslöst, men jag hann borra ett hål iaf! På kvällen var jag med Sassa, Pebbles, Michelle(?) och Krister. Vi kollade på One-eyed monster, vilken jag tror att jag och Krister uppskattade mest. Bra film ♥

Nu ska jag ner och äta frulle, körlektion 08.45


Mmm Mmm Mmm Mmm

Nu är det snart dags för min första körlektion. Så om cirka 20 minuter åker jag till Järpen. Efter körlektionen kommer jag att åka till tandläkaren får att förhoppningsvis bara göra en årlig kontroll.



http://open.spotify.com/track/0yA1MBQ60SoiYt7xqdS3H1

Lyssna och njut

Körskola!

Ska äta frukost sen ska jag till körskolan och plugga, kanske ta en körlektion om det finns någon ledig tid. Efter det ska jag nog fortsätta jobba med värmepumpen. Hej!

Söndag igen

Snart ska jag jobba. Ska installera en luftvärmepump.
Life's a bitch

He Died with a Felafel in His Hand

He Died with a Felafel in His Hand. Det är vad filmen heter som jag, likis och seery kollar på. Ingen fattar vad den handlar om men titeln var så skön att den var tvungen att laddas ner och strökollas på. Så det är vad vi gör nu. Pusshej


Skola

Sitter på skolan just nu. Ska snart gå härifrån

many men have tried

Nyduschad och packar väskan.

Ikväll, rättare sagt om ca 1 h åker jag till tåget som tar mig till Östersund. Där ska jag lägga mig i lägenheten och sova. Det ska bli sååååå skönt! Fyfan vad najs att få sova. Har jobbat från 07.30 till 17.30 så är rätt slut nu.

Nu måste jag packa.

Lyssna på låten och texten. Johnny Cash ♥ http://www.youtube.com/watch?v=9D4vHpyQagQ

Förkyld och jobb

Tänk vad skönt det hade varit att spendera dagen i sängen eller soffan med en bra film. Kanske till och med ett avsnitt Band of Brothers ;) Men ikke! Idag måste jag jobba och det suuuuger! Tacka vet jag lönepapper (Y) Just nu äter jag lunch och ska sen ut för att jobba igen. Självklart blev det bacon till lunch ♥



Monstertruck

Här är lite bilder från höstmarknaden. De är inte speciellt bra och oredigerade men orkar inte redigera. Njut:




Sitter just nu och kollar på vad som förefaller vara världens sämsta tv-serie: Kommisarien och havet. Eller vad den nu heter. Fyfan för dubbat. Fyfan för svenska skådisar. Fyfan för dålig tv!

Imorgon ska jag nog jobba. Ses

Bilder från idag

Tänkte slänga upp bilderna från idag. Blev inte speciellt mycket fotograferat men lite iaf.

 

Kom på att jag har bilder på monstertruck-showen från igår så jag tänkte ladda upp dem senare ikväll.

Håll utkik efter dem!


Säsongens första snowboarddag :D

Idag har jag åkt snowboard med Dan. Fyfan så roligt att äntligen få åka igen. Vi drog fram en box och railade mest. Stööört skevt efter sommarens uteblivnad av snowboard, men det gick bättre efter ett tag. Vi tog lite bilder som jag kommer lägga upp sen när jag lagt in dem från kameran.

Nu ska jag ner och koka glögg och kanske kolla ett avsnitt Band of Brothers.
Hur kan man göra en bättre söndag än med snowboard, glögg och BoB?

Hörs senare!

12 är en ålder det med. Grattis Moa!

Idag har Moa den stora äran att fylla år! Det hyller vi henne genom sång och massa grattanden. Hon får dessutom det stora privilegiet att få synas på min blogg. Grattis!! :D



GRATTIS

Lady in red

Den här dagen har varit kall, blåsig och konstig. När jag vaknade skulle jag ta upp båten ur sjön, men då fick jag inte igång fyrhjulingen så jag åkte till Åre med Martin istället. Där var det glögg.tält.stånd.ica.munkar.skidsport.hanson.john.emeliapaulaemma.får.MAXdeLuxe.
monstertruckshow.hem.BandofBrothers.holidayClub.buffé.musik.skratt.tråk.taxi.sova.

Det var nog det som hände idag.

Kallt och frost

Precis som rubriken säger så är det både kallt ute och frost. Det är så jävla skönt! Fyfan vad jag har längtat efter vintern och nu är den äntligen påväg. Jag ska alldeles strax ner till sjön för att ta upp den blå lilla båten ur vattnen inför vintern.

Igår kollade jag, Tobbe och Issa på Ice Age 3. Vi såg den på engelska vilket sög förbannat hårt så jag tyckte den var dålig. Ska ge den en chans på svenska sen och se om jag tycker den är bra då. Imorse kollade jag på Band of Brothers som också var på engelska. Och det var ju tur att inte det var dubbat ;) Band of Brothers är tummen upp.



Nu ska jag kila. Ma råkes.

Macka B:
http://open.spotify.com/track/02AIORl8aFTbckwidxM2Hp

RSS 2.0