morr

Nu är jag jävligt less. Varför ska det vara så svårt å jävligt. Det där var INTE vad jag behövde just nu. Jag behöver..
Jag ska sluta bry mig. Ska sluta finnas där. Nu ska jag bli likadan.

Brev från fan

Hissmofors vare som gällde igår kväll. Fick skjuts dit av Kikkis pappa, jag kikki å frida alltså. Det var någon sorts dålig 18års-fest som självklart blev bättre så fort jag kom dit. Träffade lite folk, dansade lite men förövrigt så var festen rätt lam. Efter festen fick vi skjuts av Fridas pappa tillbaka till Torvalla där jag sov hos kikki, upp klockan 6? för att kikki skulle jobba vid 7 tror jag. När vi skjutsat henne till jobbet åkte jag hem, sov, sov, åt chips, sov, kollade film, åt kakor, klädde på mig och begav mig mot Seery och Jonas.
När jag kom med snowboard och snowboardskor till dem gick vi ut och försökte hitta ett ställe att fotografera på till vårt projektarbete, där vi ska göra stopmotionfilmer. Vi fotade i kanske 2 timmar och fick ihop rätt många bilder. Dock tror jag filmen blir jävligt kort ändå. Men när vi var klara skulle jag hem å packa för att sedan ta en buss hem till Åre. Trodde jag..Det gick så klart inga jävla bussar! Så fick jag gå hem till lägenheten SJUUKT äckligt fort..Väl hemma träffade jag kikki som hjälpte mig packa fort. Sedan hoppade vi in i kikkis bil å åkte till tåget. Där fick jag ett underbart hejdå av kikki :) ♥
Förresten var du sjukt fin i fredags kikki kool.
Nu ska jag snart äta middag. Det blir fjällfisk (öring jag å tobbe fiskat).  Jag ska försöka skriva mer ikväll, så titta förbi igen om ett tag!
tjaooo

Men grina rå!

Ja nu äre dags för nån sorts hemmafest med kikki. Ska vara nykter och försöka stå ut i några timmar ;) Sen blire hem å sova!
I onsdags var det som sagt 100dagars och jag var på Marité och rockade loss med Günther! Det var en jävulskt annorlunda kväll med massa roliga/konstiga inslag. Det började hos Pontus Rybecker för att sedan gå hem ett tag, sedan till sassa, vidare till Niklas och Viktor, tillbaka till sassa, till Viktor å niklas för att märka att de dragit på krogen och sedan gick vi till Marité. Förresten så var Pontus med mig in på toan när jag slog en sjua. Han var så jävla pissnödig att han ställde sig i badkaret och pissade. Haha det är humor!
Väl på krogen vare en jävla massa dans, folk, kompisar, nytt folk, simon blev utslängd, Megnér med, Mackedonken för att pressa ner två vidriga cheeseburgare, taxi och sedan sova. En helt totalt lyckad kväll måste jag säga!
Nu äre lite halvbråttom, kikksan är stressad och glad mot mig. Pusspuss!
K är cool

LÄcKEROL

Jag sitter och skapar världens mest awesome mix av tuggummismaker. Jag kommer sååååå vinna.
Apropå vinna, jag vann en tävling i januari. skickade in mina uppgifter igår så hoppas jag får mitt pris i brevlådan snart ;)

I have a confession to make

Precis som titeln säger, så måste jag erkänna en sak..Jag är inte så jävla cool/tuff/häftig/frän som det kan verka på mig.. Det är bara jag som låtsas vara någon jag inte är. I själva verket är jag så jävla mycket bättre än jag verkar. Men man vill ju inte att folk ska ta livet av sig bara för att de är sämre. Så, nu har jag erkänt. Skönt att lätta på hjärtat.♥
Så vad gör jag just nu? Jadu, det har jag inte den blekaste om. Jag SKA väl egentligen jobba med naturkunskapen men det går åt helvete. Erytrocyter är inte så fruktansvärt roligt att skriva om som det låter. Amagad jag är så bra. Jag sitter istället och lyssnar på musik som ger mig öronorgasmer.
Nu äre dags att byta låt. Så, nu är det gjort.
Det var en gång två runkande narkomaner och en spruta

Ikväll är det hundradagars och Simon kommer till stan och ska sova hos mig och Klitoristina. Det blir 100dagars på Marité med Günther! Awesome(precis som mig)! Nu ska jag låtsas jobba lite till innan jag tar rast, igen.
Piizz awt howmi



Hej min fru

Jag ligger i din säng och väntar på att du ska logga ut från facebook, bdb och msn.
Do it now, or else!
Or else what?
Exactly!
Jag gillar dig Kikki ♥
Godnatt, peace out, stay fresh, love wicked å massa annat. pusshej

ge mig jackan

amen yoyoyo! waddap liksom!?
Sitter hemma hos Säri och lyssnar musik, blåser lite i munspelet och är allmänt fucked up i hela kroppen. Är sliten som en gnu och orkar inte leva. Ikväll ska jag gymma, käka kokkorv och se tuff ut. nu fes jag.
Imorgon är det 100dagars med Günther, och jag är inte ens pepp. Satan vad jobbigt.. Men men, det blir nog phednaiz ändå.
Nu ska jag rocka sönder mitt munspel. Jag är så jävla frän

Värre har det vart och värre ska det bli min vän

Åker till affären och än en gång är Ballerina Kladdkakor slut! Eller så hade Ica Preem bara inte köpt in dem..Köper frödinge kladdkaka med vispgrädde, åker hem, åker till åre, träffar Tobbe och Kim, tar en kaffe på Twins, kollar åre skidsport, kör till systemet som hunnit stänga, kör hem T å K, åker hem, middag, nu kollar jag OS (suuuck) å snart ska jag försöka hitta på nått kul!
Det här jävla OSet dödar alla mina chanser till en bra, ledig TV...
Snart ska jag käka min kladdkaka! vill bara ha något att göra först.
holla

AWWWWWWEEESOMEEEEEEEE!

MEEEEEN FYYFAN VAD BRA MITT LIV BLEV NU! Jag hittade 2 st ballerina kladdkaka i skåpet! Dagen är räddad!! MUMS

1löw

I am the Don't do stuff that might irritate your inner ear, badger!

azzå amagad de ä tiep 100 minusgrader ute nu. No shit. Jag som längtat hem för att åka snowboard också äre sånt här jävla shitweather. Jalla jalla solen, kom fram. Nu jefflar ska jag hitt på nå, som att åka snowboard eller nått annat awesome.
Time for new flava in your ear.
Jag måste säga tack till Jenny för tipset till den här videon. Den är underbar! Tack Jenny.
DJ Khaled – We Takin' Over
bra låt

@ seery & likis crib

Jag ska äta min andra semla för idag nu. Mums säger filip, precis som Maria Montazami. Let me see that ass roll sjunger nått efterblivet riiitard ur seery högtalar, lik spelar och jag å seery är allmänt coola katter. Vi var ut en sväng förut och gjorde en otroligt fin stopmotion-film. Den är för fin för att läggas upp på bloggen. Men är ni intresserade kan vi kanske skicka den mot en nätt summa pengar.
Tack för pizzan, min lilla tacoflicka :')
Aja, nu ska jag dra. Ciao!

Slemmeldagen

Nu äre fan dags att hitt på nå. Typ sova. ät din semla och haregötthej!

pic


Husvagn. nice

Ja tack Kikki, jag vill gärna ha presentkortet! ge mig
Det suger att vara hos en datornörd. Jag tror jag ska gå och kissa. Pusshej sov så gott

I need this I need you I need love

Jag sitter och saknar och längtar alldeles för mycket.
På ett sätt vill jag det här samtidigt som jag inte vill det.
Dags att sova, godnatt

Hos kikki

Telefonen plingar för fulla muggar av sms. Eller ja, nästan iaf. Simon smsar med mig och jag vill döda rövhålet. Han har fått åka snowboard idag igen och jag är INTE avundsjuk. Jag ligger i Kikkis säng just nu och lyssnar på Damian Marley – It Was Written. Grym låt. Jag känner nått sorts inre lugn (gay) och mår riktigt bra för stunden! Tänkte jag skulle läsa lite fototidning nu, tack Simp!
Ma råkes!
ps. Jag har ätit bacon idag, jealous much? ds.

lite feber?

Samhälle kan ju bara gå å dränka sig. Vilken olidligt jävla trååååkig kurs det är! Jag har iaf pluggat klart mina engelskaglosor till imorgon. Så här mycket har jag inte pluggat sen tvåan eller ettan. Det är inget skämt! Jag har seriöst inte pluggat en enda gång sen jag började trean, mer än på lektioner. Men det har ju gått bra ändå!
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och plugga här hemma hos K.
/baeverjeveln

Naturkunskap

Sitter på naturkunskapen nu och pratar om hjärtat. inte så kul. Kanske ska släppa en fis för att lätta på stämningen

Drugs are bad, M'key?

Sitter hemma hos Seery och vi har jobbat lite med vårat projekt. Kommer bli grymt!
Nu ska vi på gymmet och sen ska jag hem till min kikki. Hon saknar mig så hon nästan skiter på sig.
<3

Hoppas

inte

Kikkilurvan

Jag och grisen köpte kräftor som vi åt som en andra middag. Tack för igårkväll allihopa.
Nu ska jag gå och lägga mig så Kikki kan somna så jag kan döda henne nån gång. Ogosigare person får man leta efter! Aja ni får haregötthej så hörs ma senare! possposs

Stamp on the ground, move it all around

Jag vaknade runt halv 7 imorse, packade, tog buss till Åre, åkte snowboard, åt på Max, åkte hem, duschade, åt, packade det tvättade, åker snart till stan och ikväll blire utgång!
Grattis till min käre vän Jenny som fyller år idag! 38 halva år fyller tanten! poss på det!
Charmig bild

RSS 2.0