FML

Happ. Där blev man själv då. "Sån skit man får ta" antar jag... kul. Då va den här helgen förstörd. Dessutom nästa helg också.

Antidepressiva medel

Olika antideprimerande medel verkan har olika effekter och är olika starka i form av ämnen de innehåller. De mer vanligare pillren som lyckopiller, kan du glömma att försöka överdosa på, allt du kommer åstadkomma är sidoeffekter som diarré, illamående och trötthet. Men om du däremot försöker med de mer starkare preparaten som Zoloft, etc, kan du lyckas. Titta på pillrens sidoeffekter som alltid följer med, för reaktioner som påverkar andningen, hjärtrytmen och nervsystemet. Ju farligare det låter, ju större chans att du avlider om du överdoserar. (helst tillsammans med alkohol och på en tom mage för att maximera skadorna och snabba upp händelseförloppet).

Denna grupp av läkemedel är mer kända som SSRI (Selektiva serotoninåterupptagshämmare) och skrivs oftast ut för att lindra depression, ångest, tvångstankar och personlighetsrubbningar. SSRI utövar en specifik verkan på serotoninsystemet och dess nervsändare, vilket har en mild till moderat påverkan på humör och känslor.

Dödsfall har rapporterats i samband med överdosering, huvudsakligen i kombination med andra läkemedel och/eller alkohol.


Haregötthej


Kommentarer
Postat av: Anonym

MUUUUPPPPPPP, döööö, inte!!

Sluta, bajsblonmma! possposs nu ska vi sova älskling, imorgon blir det nårwej. <3<3

2010-04-23 @ 22:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0